Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Iunie 2019 - 5120 vizitatori azi
"Un mediu curat - un viitor sanatos".

Inteaga lume a sarbatorit duminica, 23 septembrie, "Ziua Mondiala a Curateniei". Aceasta zi s-a dorit a fi o constientizare si o reamintire a faptului ca protejarea mediului inconjurator trebuie sa reprezinte un mod de viata, nu doar un eveniment in sine.

La aceasta actiune desfasurata sub sloganul "Un mediu curat-un viitor sanatos" a participat si Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor din Bistrita, prin organizatia de femei, OFLDE BN.

Astfel, alaturi de presedinta organizatiei, doamna Circu Mirela Maria , au participat zeci de femei din judet care s-au mobilizat pentru a ecologiza mai multe zone din orasul Nasaud.

De asemenea, acest eveniment doreste sa inspire si sa indemne comunitatile si cetatenii sa protejeze mediul si sa il imbunatateasca prin realizarea unor actiuni care pot varia de la plantarea de arbori si arbusti, la proiecte referitoare la conservarea apei si a energiei si la ecologizarea parcurilor, strazilor si a padurilor.

 

Biroul de presa

 

0 comentarii1120 vizualizări24 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0