Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 14 August 2020 - 7364 vizitatori azi
TLDE BN a organizat o seara de socializare dedicata tinerilor.

Miercuri, 14 octombrie, Tineretul Aliantei Liberalilor si Democratilor, TLDE BN, in frunte cu presedintele Cocean Pompei au organizat o seara de socializare dedicata tinerilor. Evenimentul a avut loc la Bistrita, in sala hotelului "Diana" unde peste 100 de tineri, membri ai organizatiilor locale ALDE s-au intalnit pentru a petrece impreuna cu ocazia evenimentului traditional romanesc "Lasatul secului", eveniment ce marcheaza ultima zi cand se mai poate petrece inainte de a incepe unul dintre cele patru posturi randuite de Biserica Ortodoxa.

           Aceasta activitate a fost sustinuta si sprijinita de conducerea filialei ALDE BN. Dintre membrii filialei ALDE la eveniment au participat ca invitati Presedintele filialei ALDE BN, Ioan Tintean, Senatorul Ioan Simionca, Presedintele organizatiei de femei OFLDE, Mirela Carcu si Presedintele organizatiei de femei de pe Municipiul Bistrita, Daniela Hudrea si Purtatorul de cuvant ALDE, Ionel Tompa. Seniorii le-au urat tinerilor politiceni, mult succes in toate actiunile politice si proiectele ce urmeaza sa le intreprinda precum si sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi lor.

           In cadrul acestui eveniment traditia romaneasca s-a regasit atat in jocul si in muzica populara cat si in meniul ales care a cuprins si mancaruri traditionale romanesti, ajutand la crearea unei atmosfere autentice romanesti.

 

Biroul de presa.

0 comentarii2212 vizualizări15 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0