Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 14 August 2020 - 8228 vizitatori azi
DERBEDEU POLITRUC.

Acum cateva zile un derbedeu politruc isi ridica degetele mijlocii de la maini, aratand dispretuitor semnul "V-AM TRAS-O", adica UE-ului si unei parti foarte mari a poporului roman care nu impartaseste valorile unei false stangi de sorginte teleormaneana. Este nimeni altul decat un individ numit Iordache, pe care presa si romanii l-au botezat "Ciordache". Talentatul popor i-a dat acest nume in urma activitatii acestui politruc de a fi dat nastere in miez de noapte unei celebre ordonante 13, dar si a modificarilor legilor penale facute cu dedicatie pentru infractori. Si nu este singurul, il are alaturi pe un alt manelist pus pe rafuialasi amenintari-Serban Nicolae, senatorul care urmarea si ameninta o colega de la USR, pe care o acuza ca ar fi practicat sexul anal (a se vedea inregistrarile facute cu camera ascunsasi telefoane mobile). Cu aceste apucaturi imbecile ma intreb, tovarasi, cand va dati pantalonii jos sa va bateti bucile poporului roman in semn de multumire ca v-a trimis la munca in conditii speciale la care nici nu ati visat.  Aveti bufet parlamentar cu cea mai ieftina mancare, aveti sofer la scara, multe decontari pentru materiale folosite sau inchipuite si nu in ultimul rand aveti neobrazarea de a va fi propus singuri o lege pentru pensii speciale. Cu ce sunteti voi mai speciali decat poporul roman ingaduitor ?

Asa ne-ati spus cand ati cersit votul nostru, ca veti calari justitia, ca veti modifica pentru interesul catorva oameni codul penal ?  Da, sunteti specialisti in lacomie, aroganta si prostie! 

Fata de 1918, romanii si-au pierdut toate sperantele; dupa 50 de ani de comunism teribil, dupa alti 30 de ani de balbaieli administrative si multe furtisaguri, astazi Parlamentul este ocupat de alesi pusi in fata pe liste de partid, la intelegere. Lipsa de personalitati din parlament este dezolanta, si de aceea in preferintele poporului aceasta institutie este pe treapta cea mai  joasa a increderii si respectului.

Am pierdut si caracterul de normalitate al vietii si al actului de justitie. E o mare frustrare a romanilor ca in plina democratie mioritica nu pot accede oameni merituosi la conducerea politica a tarii. Fufe, amante, cumnati, beizadele, copii de fosti militieni si, din pacate cativa intelectuali fara coloana vertebrala, pusi pe pupat clantele de la sediile de partid, se fac partasi la prabusirea din interior a Romaniei.

 Doar un miracol ne mai poate salva...ca cel din 1918 !

 

 

Marius Horea BALAN - presedinte Partidul Verde, organizatia municipala Bistrita

 

0 comentarii2226 vizualizări18 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0