Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 23 Septembrie 2020 - 17810 vizitatori azi
"Cariera politica a femeilor ALDE".

150 de femei din cadrul OFLDE au participat la seminarul "Cariera politica a femeilor ALDE", la Poiana Brasov. Presedinta Organizatiei de femei ALDE B-N, Mirela Carcu, a participat in perioada 16-18 noiembrie 2018, la Poiana Brasov, la seminarul "Cariera politica a femeilor ALDE", organizat de eurodeputatul ALDE, doamna Renate Weber, cu sustinerea grupului ALDE din Parlamentul European. Acest seminar s-a desfasurat in prezentapresedintelui ALDE, domnul Calin Popescu-Tariceanu si asecretarului general, Daniel Chitoiu.

Seminarul "Cariera politica a femeilor ALDE", s-a desfasurat pe durata a trei zile la Poiana Brasov, reunind 150 de femei din Organizatia de femei ALDE (OFLDE)si a abordat teme importante precum: "Egalitatea de sanse in Europa", "Femeia in societate,"Principii morale si valori sociale", "Rolul femeii in politica","Familie si cariera", "Oportunitati si provocari pentru femeile ALDE" si "Identitatea OFLDE, Organizare si comunicare". Duminica, 18 noiembrie, sub conducerea presedintei Organizatiei de femei, Gratiela Gavrilescu, a avut loc si sedinta Biroului Politic National OFLDE, unde, pe langa implementarea unor masuri organizatorice, a fost stabilit si calendarul de actiuni si activitati pana la sfarsitul anului 2018.

In cadrul acestui eveniment presedintele, Calin Popescu-Tariceanu,  a subliniat importanta activismului doamnelor in cadrul vietii politice. In acelasi timp, a anuntat ca, din perspectiva sa, locurile 1 si 3 de pe lista pentru alegerile europarlamentare din 2019, ar trebui sa fie ocupate de cele doua europarlamentare pe care ALDE le are in prezent, respectiv Norica Nicolai si Renate Weber. De asemenea, acesta a anuntat obiectivul pentru ALDE la alegerile europarlamentare si anume obtinerea unui procent de 15% si sase locuri in viitorul Parlament European.

 

Biroul de presa.

0 comentarii2352 vizualizări19 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0