Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
PES activists Romania saluta realegerea lui Sergei Stanishev in functia de Presedinte al PES.

Organizatia PES activists Romania saluta realegerea lui Sergei Stanishev in functia de Presedinte al Partidului Socialistilor Europeni. "Sergei este un adevarat prieten al Romaniei si al stangii romanesti. Impreuna luptam pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen. Sub coordonarea sa ne propunem ca la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European sa ne mentinem discursul pro-european luptand pentru o Europa echitabila, libera si sustenabila pentru toti cetatenii sai" a declarat Victor Negrescu, liderul PES activists Romania.

Sergei Stanishev a fost votat de 84% dintre delegatii prezenti la Congresul PES.

Dupa victorie Sergei Stanishev a declarat: "acest an este unul crucial si doresc sa multumesc familiei PES pentru increderea pe care mi-a acordat-o ca Presedinte - Sunt entuziasmat sa conduc partidul la viitoarele alegeri. Dar mai mult decat atat, doresc sa multumesc tuturor partidelor membre si activistilor PES pentru implicare si efortul lor. La viitoarele alegeri o sa oferim raspunsuri la problemele milioanelor de cetateni europeni".

La Congresul PES a participat o delegatie compusa din 10 activisti PES.

0 comentarii2464 vizualizări08 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0