Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Social democratii romani il sustin pe Frans Timmermans.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, si-a lansat la finalul acestei saptamani campania pentru sefia Comisiei Europene in cadrul Congresului Partidului Socialistilor Europeni ce a avut loc la Lisabona. Delegatii Partidului Social Democrat si reprezentantii PES activists Romania au sustinut candidatura lui Timmermans in perspectiva alegerilor pentru Parlamentul European.

In discursul sau, candidatul PES a sustinut ca: "Viitoarele alegeri pentru Parlamentul European nu sunt simple alegeri. Aceste alegeri sunt despre sufletul Europei. Trebuie sa ne adaptam unei Lumi in schimbare. Noi suntem forta politica cu determinarea si capacitatea de a face acest lucru. Trebuie sa scriem un nou contract social cu cetatenii Europei."

Prezent la Congres, liderul PES activists Romania, fostul europarlamentar Victor Negrescu a explicat: "Stanga europeana s-a mobilizat in jurul unui candidat puternic, atasat principiilor si valorilor europene. Alegerile europarlamentare reprezinta un moment cheie in viitorul Uniunii Europene si sper ca noi romanii sa fim de partea celor care vor continuarea proiectului european. Social democratii romani, daca vor sa fie de partea fortelor politice progresiste pro-europene trebuie sa il sustina pe Frans Timmermans".

La Congresul PES, Romania a fost reprezentata de o delegatie a Partidului Social Democrat si din reprezentanti ai PES activists Romania, organizatie independenta compusa din peste 10.000 de militanti social democrati pro-europeni.

0 comentarii2604 vizualizări10 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0