Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Va solicit respectuos sa convocati de urgenta o sedinta a comisiilor reunite (C1, C2, C3).

SCRISOARE DESCHISA, Adresata presedintilor comisiilor de specialitate ale Consiliului Local: C1- Comisia economica - Camelia Tabara - PSD, Presedinte; C2- Comisia pentru dezvoltare urbana - Constantin Rus - PSD, Presedinte; C3- Comisia juridica si administratie publica locala - Alexandru Bria - PSD, Presedinte; Stimata doamna presedinte/Stimate domnule presedinte,  

In conformitate cu prevederile Regulamentului de Organizare si Functionare a Consiliului Local al Municipiului Bistrita, in virtutea respectari art.73, al. (1), (2), (3) si aplicarii art. 68 - 72 din Regulament,in vederea solutionarii petitiilor si solicitarilor adresate primariei si Consiliului Local pe probleme de urbanism si disciplina in constructii, va solicit respectuos sa convocati de urgenta o sedinta a comisiilor reunite (C1, C2, C3) in care sa fie dezbatute aceste petitii si solicitari.

Pana la data sedintei, primarul si serviciile din executiv subordonate primarului, cu atributii in domeniul urbanismului si disciplinei in constructii, vor prezenta rapoarte detaliate cu privire la problematica in cauza incepand cu intrarea in vigoarea HCL nr.136 din 14.11.2013, astfel:

  • cereri de certificate de urbanism respinse (motivul respingerii)
  • cereri de autorizatii de construire/desfiintare respinse (motivul respingerii)
  • procese verbale de contraventie (inclusiv descrierea faptei contraventionale si cuantumul amenzii aplicate; masuri necesare pentru incadrarea lucrarilor in prevederile autorizatiei sau de desfiintare a lucrarilor executate fara autorizatie)
  • certificate de atestare edificare/extindere constructii eliberate (inclusiv observatiile facute in procesele-verbale de receptie la terminarea lucrarilor).

Rapoartele vor fi semnate de conducatorii serviciilor respective si aprobate de primarul Municipiului Bistrita.

In baza ART.24.al.(3) din Regulament, solicit ca sedinta comisiilor reunite sa fie publica in asa fel incat sa poata participa orice persoane/parti interesate si reprezentantii mass-media.

Procesul verbal al sedintei va fi transcris din inregistrarile audio si va fi facut public pe site-ul primariei, la sectiunea corespunzatoare.

 

Ioan PETELEU, Consilier local PNL

 

0 comentarii2646 vizualizări18 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0