Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Organizatia de femei ALDE B-N, pastreaza traditia implicarii si organizarii unor actiuni umanitare.

Sarbatoarea Nasterii Domnului este un prilej de bucurie si implinire sufleteasca, alaturi de cei dragi. Spiritul acesteia ne aduce mai aproape de cei care nu au parte de toate momentele de fericire din aceasta perioada precum si de caldura unui camin.

            Astfel, doamnele din Organizatia de femei ALDE Bistrita-Nasaud,  pastreaza traditia implicarii si organizarii unor actiuni umanitare pentru oamenii mai putin norocosi.Acestea au incercat sa aduca  putina fericire celor aflati in Centrul de noapte si cazare pentru persoanele fara adapost din Bistrita. OFLDE B-N a pregatit si a daruit fiecarei persoane, din centru, un pachet cu alimente si produse de igiena personala.

            Actiunea a fost organizata de presedintele organizatiei judetene de femei ALDE B-N, Mirela Circu care a afirmat ca: "Acum cand ne pregatim sa intampinam cu bucurie sarbatoarea Nasterii Domnului, gandul nostru se indreapta inca o data spre acei oameni care au mai mare nevoie. Bucuria Craciunului nu este deplina daca nu incerci sa fii mai bun , mai darnic si mai generos cu cei din jurul tau. "

            De asemenea, doamnele din Organizatia de femei ALDE Bistrita-Nasaud va ureaza Sarbatori Fericite si un An Nou plin cu bucurii in care generozitatea sa ne caracterizeze pe toti.

 

Biroul de presa,

0 comentarii2926 vizualizări20 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0