Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Mii de copii ajutati de PES activists Romania in ultimii 5 ani.

Organizatia PES activists Romania isi continua si in acest an campania #ZambetuldeSarbatori destinata copiilor dezavantajati. In cei cinci ani de cand s-a initiat campania, activistii PES au ajutat deja mii de copii din toata tara. Campania este mai mult decat un gest social, voluntarii discutand cu parinti si copiii despre planurile de viitor, ajutandu-i ulterior pe tot parcursul anului.
    "Campania #ZambetuldeSarbatori initiata de PES activists Romania ajunge din nou la sute de copii din toata tara pentru al cincilea an consecutiv.
Astazi am fost impreuna cu colegii nostri din Buzau, Braila, Galati si Vrancea. Drepturile copilului sunt drepturile omului iar societatea trebuie sa faca orice pentru a oferi copiilor o sansa in viata.
    Campania noastra este mai mult decat un gest social, stam si discutam cu parintii si copiii, continuind sa ii ajutam pe tot parcursul anului.
    Va invit si pe voi sa faceti la fel pentru ca in absenta altor demersuri institutionale doar impreuna putem schimba lucrurile." a explicat demersul unul dintre organizatorii campaniei, fostul europarlamentar Victor Negrescu.
Pana in prezent campania a inceput deja la Alba, Constanta, Cluj, Olt, Satu Mare, Dolj, Bihor, Giurgiu, Buzau, Braila, Galati, Bucuresti, Timis, Bacau, Vrancea, Dambovita, Suceava si Neamt urmand sa continue si in celelalte judete.

0 comentarii2863 vizualizări23 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0