Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
La alegerile pentru Parlamentul European se va decide viitorul UE.

Avem nevoie de criterii profesionale in desemnarea candidatilor. Organizatia PES activists Romania s-a reunit in perioada 11-13 ianuarie 2019, la Predeal, in cadrul Adunarii Generale in vederea pregatirii alegerilor pentru Parlamentul European.

      Reprezentantii organizatiei au atras atentia asupra mizei uriase a viitoarelor alegeri pentru Parlamentul European care risca sa decida viitorul Uniunii Europene si in consecinta sa defineasca parcursul european al Romaniei.
      In vederea pregatirii acestui moment important PES activists Romania solicita stabilirea unor criterii profesionale transparente in desemnarea candidatilor mentionand cunoasterea fluenta a doua limbi straine, experienta politica in functii cu responsabilitate, expertiza in domeniul afacerilor europene sau relatii apropiate cu familia politica europeana.
      In numele celor peste 10.000 de membri ai organizatiei social democratilor europeni, coordonatorii nationali au evidentiat, de asemenea, rolul activ jucat de activistii PES din 2007 pana in prezent in promovarea temelor europene si a social democratiei. Doar anul trecut PES activists Romania a reusit organizare a peste 20 de evenimente, campanii si actiuni printre care celebrarea a 125 de ani de social democratie sau #zambetuldesarbatori.
      PES activists Romania a aprobat cu unanimitate de voturi sustinerea unui reprezentant pe loc eligibil la viitorul scrutin.
     Reprezentantii din teritoriu ai organizatiei au salutat contributia importanta adusa de fostul ministru Victor Negrescu in pregatirea Presedintiei Romaniei la Consiliul UE dar si prin activitatea sa din Parlamentul European in promovarea valorilor europene si a parcursul european al Romaniei.
     PES activists Romania este o structura asociativa a membrilor si simpatizantilor social democrati din Romania interesati de politica europeana creata in 2006

0 comentarii2471 vizualizări13 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0