Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 05 Iunie 2020 - 3642 vizitatori azi
PSE a adoptat prima forma a Manifestului politic pentru alegerile pentru Parlamentul European.

Aderarea Romaniei la Schengen, un obiectiv. Astazi, 18 ianuarie, Consiliul de Coordonare al Partidului Socialistilor Europeni a validat prima forma a Manifestului politic pentru alegerile europarlamentare.

Textul lanseaza ideea unui nou contract social cu cetatenii europeni, bazat pe sapte directii strategice: o Europa echitabila, o Europa pentru cei multi, o Europa a libertatilor si democratiei, o Europa a drepturilor egale, o Europa sustenabila, o Europa progresista pentru tineri si o Europa puternica la nivel global.

Manifestul prezinta principalele directii ale social democratilor europeni pentru urmatorii cinci ani, cu directiile si politicile publice aferente.

"Partidul Socialistilor Europeni a adoptat prima forma a Manifestului politic pentru alegerile pentru Parlamentul European. Forma finala urmeaza sa fie prezentata public la Congresul PES de la Madrid din perioada 22-23 februarie. Social democratii romani au reusit sa promoveze pe agenda europeana subiectul drepturilor egale la nivel european, importanta politicilor de dezvoltare si a politicii de coeziune, dar si aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen. Pentru cei care nu cunosc politica europeana, ii informez ca social democratii suedezi tocmai au format un nou guvern." a explicat Victor Negrescu, reprezentantul PES activists Romania la reuniunea care a avut loc astazi la Bruxelles.

0 comentarii2058 vizualizări18 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0