Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 25 Mai 2020 - 17002 vizitatori azi
Mihai Chirica si-a exprimat sustinerea pentru candidatul miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion.

In cadrul unui eveniment organizat la Primaria Municipiului Iasi, pe 24 februarie, zi simbolica pentru romani, edilul a specificat in discursul sau ca, liderul unionist, George Simion este nascut in zodia Romaniei Mari, iar pasul spre Parlamentul European va fi sprijinit in totalitate de primarul orasului care a devenit capitala istorica a Romaniei. "L-as caracteriza asa: un roman adevarat. Pentru mine, George Simion este unul dintre cei care s-a nascut intr-o alta zodie, este zodia Romaniei celei Mari. Este zodia in care sunt toti cei care cred in Unirea provinciilor romanesti, este zodia celor care se jertfesc si isi pun in slujba acestui destin tot ce au. (…) Trebuie sa avem omenii nostri in Parlamentul European, in Parlamentul Romaniei si in cel al Republicii Moldova. Eu cred ca George va reusisa lase in memoria tinerei generatii o urma adanca in ceea ce priveste Unirea. Eu sunt angajat sufleteste pentru el si vreau sa-l sustin. a declarat Mihai Chirica.

In adresarea sa, catre liderul unionist, George Simion, edilul municipiului Iasi spune ca drumul ales este unul greu, dar nobil, iar victoria este de partea unionistilor in acest an. "Nu va fi usor! Nu sunt multi care cred in Romania Mare, nu sunt multi romani care cred in Romania Mare. (…) Niciun drum bun nu se duce usor. Intotdeauna drumul cel mai nobil este cel mai greu din viata. Tu te-ai dus pe un drum greu, dar nobil, de aceea, te rog sa-i urmezi destinul pana la capat, esti principalul protagonist. Si cand vei invinge steagul Romaniei Mari la Bruxelles, bucuria va fi si a noastra cu atat mai mult’‘, a conchis Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi.

Sub sloganul "Romania Mare in Europa", pe 12 ianuarie, miscarea unionista a anuntat candidatul George Simion la alegerile europarlamentare. Liderul miscarii unioniste va aduce in atentia opiniei publice teme de interes national: Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice, sprijinirea romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei si contracararea sistemului mafiot care blocheaza dezvoltarea Romaniei si a Republicii Moldova.

Video: https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/286530472028774/

0 comentarii1932 vizualizări26 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0