Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 01 Octombrie 2020 - 33900 vizitatori azi
Liderul miscarii unioniste, George Simion, isi lanseaza la Alba Iulia candidatura la alegerile europarlamentare.

Va invitam marti, 29 ianuarie, ora 11:00, la conferinta dedicata lansarii candidatului miscarii unioniste pentru Parlamentul European, George Simion. Evenimentul are loc la Hotel Cetate (Braserie), str. Unirii, nr. 3, Alba Iulia. La eveniment vor participa Mircea Trifu, consilier local independent in Primaria Alba Iulia, Maria Cioica, presedintele Asociatiei ASTRA, Ioan Strajan, director, revista Daco Romania, interpreta Maria Gheorghiu, reprezentanti ai Ligii Studentilor Basarabeni din Alba Iulia si unionisti din judetul Alba.

 "Din orasul in care s-a faurit Romania Mare si de unde anul trecut a debutat Marsul Centenar, pe jos spre Chisinau, pe o distanta de 1300 de km, vin sa anunt urmatorul pas pe care miscarea unionista il face. Lansam la Alba Iulia, orasul in care toti romanii au zis DA intregirii nationale, candidatura miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, un nou nivel in care natiunea romana sa isi afle locul de drept.Eu sunt unul singur, insa am de partea mea adevarul, dragostea de tara, neamul romanesc si o idee: sa facem ROMANIA MARE IN EUROPA", a declarat George Simion, candidat independent.

 Cei care doresc sa primeasca informari de presa periodice din timpul campaniei electorale sunt rugati sa ne confirme acest lucru printr-un raspuns la acest e-mail.

Va asteptam!

 

Departamentul Comunicare si PR

0749864832 

 

 

0 comentarii2373 vizualizări28 ianuarie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0