Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 15 August 2020 - 39414 vizitatori azi
Cifrele arata bine doar cand vine vorba de bunastare in PSD.

Reprezentantii principalului partid de guvernamant, PSD, sunt total desprinsi de realitate. In timp ce, pentru Liviu Dragnea, "cifrele arata bine", in termeni de venituri la buget si produs intern brut, pentru milioane de romani cifrele arata dramatic atunci cand vine vorba de nivelul de trai.

Chiar daca liderul PSD nu a aflat inca, romanii sunt impovarati de explozia de preturi la combustibili, gaze, alimente, bunuri si servicii de larg consum, precum si de cresterea dobanzilor la credite si de devalorizarea leului. Maririle de salarii si pensii cu care PSD se impauneaza au disparut de mult timp sub presiunea inflatiei si sub greutatea ROBOR.

Cum poate explica PSD faptul ca o crestere de 32% a veniturilor bugetare in ultimii doi ani i-a saracit pe romanii care muncesc? Oare cum e posibil ca PIB-ul Romaniei sa creasca cu 25% in ultimii doi ani, iar trei sferturi din populatia Romaniei sa considere ca tara noastra se indreapta intr-o directie gresita sub guvernarea PSD-ALDE?

Cand liderul PSD afirma ca avem de-a face cu cele mai mari cresteri din istoria Romaniei, nu cumva acesta se refera la bunastarea subordonatilor sai din partid si a oamenilor sai de casa? Intreb acest lucru fiindca, in timp ce Liviu Dragnea se lauda cu realizari marete, tot mai multi cetateni din judetul Bistrita-Nasaud, oameni priceputi si seriosi in meseriile lor, pleaca in strainatate pentru a-si asigura un viitor mai bun.

Pentru a arata cat de bine o duc romanii si cum le creste PIB-ul, primarul Ovidiu Cretu le-a scazut angajatilor din primarie salariile de incadrare, ca prea multa bunastare nu-i buna. Dovada sigura ca, la fel ca si colegii sai din PSD, e desprins de realitatea romanilor.

 

29.01.2019

Ionut Simionca

Deputat PMP de Bistrita-Nasaud

 

 

0 comentarii2317 vizualizări29 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0