Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 05 Iunie 2020 - 4050 vizitatori azi
Liderul miscarii unioniste, George Simion, si-a lansat candidatura la alegerile europarlamentare in cetatea Unirii.

George Simion, liderul miscarii unioniste, si-a lansat candidatura la alegerile europarlamentare in judetul Alba. Anuntul a fost facut in prezenta a zeci de romani din orasul Marii Unirii, membri ai Consiliului local Alba, dar si reprezentanti ai asociatiilor civice. 

Printre sustinatorii liderului unionist s-au aflat consilierul local independent in Primaria Alba Iulia, Mircea Trifu, primarul comunei Spring, Daniel-Gheorghe Rusu, directorul revistei Daco Romania, Ioan Strajan, presedintele Asociatiei ASTRA, Maria Cioica, vicepre;edintele Fundatiei Culturale Rosia Montana, Sorin Jurca, reprezentantul Organizatiei Studentilor si Liceenilor Basarabeni din Alba Iulia, Oliva Stratan, si invitatul special al evenimentului, interpreta Maria Gheorghiu.

 "Pe mine, ca om, Alba Iulia m-a format si mi-a dat o lectie pe care nu as fi invatat-o din carti - o lectie de demnitate. Am invatat de la localnicii din Rosia Montana, de la parintii de la Oasa, alaturi de care am avut initiative frumoase, ce inseamna Romania cu adevarat. Aici, in Cetatea Unirii a inceput lupta noastra pentru o tara mare si unita. Tot de aici dam start urmatorului pas pe care il facem impreuna, spre Parlamentul European - sa avem un proiect de tara care sa ne defineasca, sa facem impreuna o Romanie Mare in Europa", a declarat candidatul independent George Simion. 

Sub sloganul "ROMANIA MARE IN EUROPA", candidatul miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce in atentia opiniei publice teme de interes national: Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice, sprijinirea romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei si contracararea sistemului mafiot care blocheaza dezvoltarea Romaniei si a Republicii Moldova.

George Simion s-a nascut si a copilarit la Focsani. A absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri a Universitatii din Bucuresti si programul de masterat la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza’’ din Iasi. In 2011 a fondat Platforma Unionista Actiunea 2012, alaturi de care a organizat sute manifestari publice de informare si sensibilizare a opiniei publice cu privire la necesitatea realizarii unitatii nationale. In 2017 a infiintat Alianta pentru Centenar, pentru a pregati si desfasura evenimente cu impact dedicate marcarii Centenarului Marii Uniri. Unul dintre acestea a fost Marsul Centenarului, in care s-a mers pe jos 1300 de km, de la Alba Iulia la Chisinau, pentru a purta mesajul Unirii prin toate locurile semnificative pentru Romania de acum un secol si pentru prezent.

0 comentarii2016 vizualizări29 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0