Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 21 August 2019 - 9284 vizitatori azi
Romanii isi trimit fratii la vot.

Platforma Unionista Actiunea 2012 lanseaza pe 1 februarie campania "Hai, frate, la vot!’’. Prin intermediul campaniei, tinerii unionisti din dreapta Prutului vor indemna cetatenii Republicii Moldova care studiaza sau locuiesc in Romania sa participe la alegerile parlamentare din 24 februarie.

Campania "Hai frate la vot" are scopul de informa corect alegatorii despre importanta scrutinului parlamentar, in contextul situatiei socio-politice grave in care se afla cel de-al doilea stat romanesc, macinat de coruptie, saracie si propaganda agresiva.


"Le spunem fratilor nostri, colegi de muncasi de facultate, vecini si prieteni, cetateni ai Republicii Moldova: "Hai frate la vot!’’ Absentismul la vot este un fenomen care a atins cote alarmante in randul romanilor de pe ambele maluri ale Prutului, in special printre tineri. Noi, cei nascuti in libertate, din sacrificiul parintilor nostri, luptatori ai Revolutiei anticomuniste din 1989, consideram ca trebuie sa fim stapani pe destinul nostru ca natiune, o natiune reintregita", a declarat Stefan Lupu, presedintele Actiunii 2012.


Pe parcursul campaniei de informare si mobilizare "Hai, frate, la vot!’’, membrii Actiunii 2012 vor merge in centrele universitare din Romania si ii vor indemna pe studentii basarabeni sa participe la exercitiul electoral si sa transmitasi familiei si prietenilor din Republica Moldova informatii relevante despre efectul unui vot responsabil.

 

 

Departamentul Comunicare si Mass Media, Platforma Unionista  Actiunea 2012

Alina Panico  

0 comentarii1575 vizualizări01 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0