Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
VIZITA PAPEI FRANCISC IN ROMANIA VA FI AMANATA SAU INTERZISA?

La invitatia autoritatilor Statului Roman si a conducerii Bisericii Catolice din Romania, Papa Francisc a acceptat sa faca o vizita apostolica in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie 2019. Programul oficial al vizitei Papei Francisc in Romania include mai multe intalniri la Bucuresti, cu Presedintele Klaus Werner Iohannis, Primul-ministru Viorica-Vasilica Dancila, Prea Fericitul Patriarh Daniel si Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane, precum si cu conducatorii Bisericii Catolice. Papa Francisc va vizita "Catedrala Nationala" si a pregatit o donatie mai mare decat suma de 100.000 de dolari pe care a donat-o Papa Ioan Paul al II-lea, in timpul vizitei sale in Romania natala, in perioada 7-9 mai 1999, cand a vorbit numai in Limba Romana, urmasa Limbii Primordiale a Poporului Get din "Gradina Maicii Domnului", din Getia Edenica. Papa Francisc se va deplasa apoi la Iasi, Blaj si intr-un cartier al Municipiului Miercurea-Ciuc (judetul Harghita), numit Sumuleu-Ciuc, unde se afla o Manastire Franciscana si o statuie mare reprezentand-o pe Maica Domnului. Programul neoficial, stabilit in mare secret cu autoritatile de la Budapesta si acceptat de Vatican, prevede ca Papa Francisc va fi intampinat pe teritoriul Romaniei, la Miercurea-Ciuc, municipiu de resedinta al judetului Harghita, numai de catre Premierul Ungariei, antiromanul Viktor Orban, de ministrii si numerosi parlamentari din Parlamentul de la Budapesta, iar Cuvantarea Papei va fi tradusa numai in limba maghiara. Papa Francisc a acceptat, in complicitate cu autoritatile sovine, extremiste si antiromanesti de la Budapesta, ca la Miercurea-Ciuc sa fie interzisa folosirea Limbii Romane, limba oficiala a tarii noastre, precum si Drapelul National al Romaniei, mostenit de la Poporul Primordial al Getilor. Papa Francisc a fost de acord ca la adunarea ecumenica de la Miercurea-Ciuc sa fie arborate numai drapele ale Ungariei, steaguri cu stema Ungariei mari si steagul ilegal al asa-zisul "tinutului secuiesc", care nu are in fapt niciun secui. Acelasi Papa stie ca in Romania nu exista oficial minoritatea secuilor.
Papa Francisc a fost informat si cunoaste foarte bine actiunile Ungariei si iredentismului maghiar, din ultima suta de ani, impotriva integritatii teritoriale a Romaniei si pentru anexarea Ardealului la Ungaria mare. Din arhivele Vaticanului, Papa Francisc cunoaste Adevarul ca Ardealul a fost Vatra de formare a Poporului Primordial Get, Primul Popor Crestin din lume care a avut Religia Crucii, cu cel putin 6.000 de ani inainte de Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos, asa cum confirma "Ganditorul de la Hamangia" si sotia sa, precum si miile de dovezi arheologice de pe teritoriul Romaniei Mari, al Sfintei Getii.
Acelasi Papa Francisc stie ca in fruntea actiunilor antiromanesti ale Ungariei si iredentismului maghiar s-au aflat, mai ales in ultimii 100 de ani, toate bisericile catolice maghiare si preotii lor de pe teritoriul Romaniei. Suveranul Pontif cunoaste ca toti etnicii maghiari din Romania au dobandit, in ultimii ani, cetatenia Ungariei si au jurat credinta acestei tari.
In acest context, este evident ca prin vizita sa la Miercurea-Ciuc si colaborarea cu autoritatile de la Budapesta, Papa Francisc atenteaza la integritatea teritoriala a Romaniei, sfideaza Limba Romana, Drapelul National al tarii noastre si Poporul Roman! De asemenea, vizita programata a Papei Francisc la Miercurea-Ciuc si intampinarea sa de catre Prim-ministrul Ungariei, cu insemnele statului ungar, risca sa declanseze un urias conflict interetnic maghiaro-roman, inclusiv cu participarea unitatilor paramilitare maghiare. Este evident ca, Papa Francisc si-a propus in programul vizitei sale in Romania si, mai ales, in Ardeal sa semene ura si dezbinare intre unguri si romani, intre catolici si ortodocsi. 
Pe cale de consecinta, in legatura cu vizita Papei Francisc in Romania, din acest an, autoritatile Statului Roman au sansa sa aleaga intre urmatoarele variante:
1.Sa dispuna amanarea ei pana dupa alegerile prezidentiale si parlamentare din Romania, din anii 2019 si 2020.
2.Sa modifice programul vizitei Suveranului Pontif si sa elimine deplasarea sa la Miercurea-Ciuc, la Manastirea din Sumuleu-Ciuc.
3.Sa interzica vizita Papei Francisc in Romania pana dupa ce acesta va recunoaste public Adevarul in legatura cu implicarea sa in sustinerea pretentiilor teritoriale ale Ungariei asupra Romaniei.
Avand in vedere pericolul pe care il reprezinta vizita Papei Francisc pentru Poporul Roman si pentru integritatea teritoariala a tarii noastre este obligatoriu ca Presedintele Romaniei, Prim-ministrul, Parlamentul, Biserica Ortodoxa Romana, Biserica Greco-Catolica, Serviciile Secrete din Romania, partidele politice, Uniunea "Vatra Romaneasca", forurile, asociatiile si ligile cultural-patriotice, precum si candidatii pentru viitorul Parlament European si cei pentru functia de Presedinte al Romaniei sa-si exprime pozitia publica si mai ales, sa treaca la actiune pentru a ne apara Neamul, Biserica si Tara.


Dr.Gheorghe Funar
Presedintele Partidului Romania Noastra
Candidat pentru functia de Presedinte al Romaniei la alegerile din noiembrie 2019
Cluj-Napoca,

 

0 comentarii3094 vizualizări04 februarie 2019




rss 2.0
rss 2.0