Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Romanii platesc din buzunar 100 de milioane de euro politicienilor.

Candidatul miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, considera drept inadmisibila si nejustificata alocarea de catre Guvern a 100 de milioane de euro din bugetul de stat partidelor politice parlamentare, in dauna proiectelor pentru dezvoltarea Romaniei. De asemenea, George Simion atrage atentia ca suma uriasa ar putea fi utilizata in campaniile electorale de anul acesta, iar conditiile de inscriere in cursa electorala nu explica finantarea la acest nivel.

"Nicaieri in Europa nu exista asa sistem de "recompensare" a partidelor politice. Din 100 de milioane de euro am putea plati mai bine medicii, ca sa nu mai fie nevoiti sa emigreze, am putea oferi olimpicilor, sportivilor si inventatorilor sustinere materiala, am putea opri depopularea satelor romanesti prin transformarea lor in sate europene, cu valorificarea potentialului lor socio-cultural, am putea avea autostrazi", a declarat George Simion, candidat independent.

In Proiectul de buget de stat pentru anul 2019 au fost prevazuti la Autoritatea Electorala Permanenta 478.043.000 de lei pentru subventia partidelor politice, reprezentand o crestere de aproape 140% fata de anul 2018.

 0 comentarii2849 vizualizări12 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0