Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
In PSD s-a instalat disperarea.

In PSD s-a instalat disperarea, iar masinaria de partid condusa in forta de Dragnea se apropie cu rapiditate de prapastie. Disperarea atinge cote alarmante in PSD Bistrita-Nasaud, de unde curg fara numar comunicate care de care mai mincinoase si care se bat cap in cap, negand reusita incontestabila a PNL privind impunerea amendamentului legat de majorarea alocatiilor pentru copii.

 Amendamentul Partidului National Liberal de crestere a alocatiei a fost corect, insa cei care fac parte din actuala guvernare nu si-au dorit majorarea alocatiilor pentru copii: au votat impotriva la Senat, au votat impotriva la Comisia de Buget-finante, au votat impotriva si in plen.

 Ziua de 14 Februarie 2019 a fost o zi in care au castigat copiii Romaniei, insa la sediul PSD BN, Ziua Indragostitilor nu s-a serbat in rosu, ci in negru.

 Supararea lui Dragnea pentru infrangerea politica suferita de la tanarul liberal de 29 de ani, Robert Sighiartau, i-a bagat in corzi pe pesedistii bistriteni condusi de Radu Moldovan, care stie ca acum va trebui sa umble ca pe bec, intrucat speranta pesedista bistriteana, deputatul Daniel Suciu, cel care are bunici in fiecare comuna din judet, a buctat-o impardonabil in rolul sau de sef peste deputati, unde l-a pus Dragnea la insistentele lui Radu Moldovan, iar acum cineva va trebui sa dea socoteala.

Socoteala o vor da si la Dragnea, care stie ca acesta este inceputul sfarsitului pentru PSD, insa socoteala adevarata o vor deconta in fata alegatorilor care s-au saturat de demagogia si minciunile lor.

Stimati bistriteni, Partidul National Liberal a reusit acum, prin vocea secretarului general al partidului, deputatul bistritean Robert Sighiartau, cu un PSD ostil aflat la guvernare, ca plafonul alocatiilor pentru copii sa se majoreze de la 200 la 300 lei si, respectiv de la 84 la 150 lei, la fel ca si in urma cu cinci ani, cand tot cu PSD aflat la guvernare si tot ostil, tot PNL a reusit dublarea alocatiilor de la 42 la 84 lei.

Parlamentarii PSD - ALDE ai judetului au votat de fiecare data impotriva, contrar sustinerilor din propriul lor program de guvenare cu care au mintit cetatenii pentru a castiga alegerile in 2016.

 

Au mintit si atunci, mint si acum. Este o forma de manipulare urata si, din pacate, ne arata foarte clar ca oamenii acestia nu au niciun Dumnezeu.

 

Minciuna are insa picioare scurte, ei urmand sa dea socoteala in fata electoratului bistritean.

 

BIROUL DE PRESA

PNL Bistrita-Nasaud

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2569 vizualizări18 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0