Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Vointa romanilor, exprimata de PNL, a invins: alocatiile de stat pentru copii se maresc de la 1 martie!

Lupta noastra pentru cresterea alocatiilor de stat pentru copii are, de astazi, rezultate concrete. Guvernul PSD-ALDE a fost obligat sa dea Ordonanta de Urgenta prin care se maresc alocatiile copiilor de la 1 martie 2019. A fost o batalie grea. Dupa ce au votat impotriva copiilor, Liviu Dragnea si cei de la PSD-ALDE au facut tot posibilul sa blocheze, sa deturneze si sa confiste, in ultima instanta, initiativa noastra. Nu au reusit. Amendamentul pe care l-am propus la proiectul de buget pe 2019, sustinut de colegii din PNL si votat in Parlament, nu le-a mai lasat loc de intors.

A fost decisiv sprijinul masiv pe care sute de mii de cetateni l-au dat initiativei de marire a alocatiilor pentru copii. Am primit coplesitor de multe mesaje de sustinere de la oameni simpli si buni, carora le multumesc inca o data, din tot sufletul. Este victoria lor. E o mare bucurie ca eu personal, alaturi de PNL, le-am fost purtatori de cuvant.

In continuare, ma voi lupta ca alocatiile majorate pentru copii sa fie indexate cu rata inflatiei. O propunere legislativa cu aceasta tema, pe care am initiat-o anul trecut, este in dezbatere la Camera Deputatilor, camera decizionala. De acum trebuie sa aparam majorarea alocatiei pentru copii de valurile de scumpiri, de inflatia generata si amplificata de Guvernul PSD-ALDE. Impreuna cu majoritatea romanilor, sunt convins ca vom reusi si acest pas. Nu exista prioritati mai insemnate decat viitorul copiilor Romaniei.

 

Robert SIGHIARTAU

Deputat PNL.

0 comentarii2457 vizualizări20 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0