Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Partidul Verde are o noua conducere.

Adi-Maria Simoiu singura femeie aleasa presedinte a vreunui partid politic din Romania. Incepand de duminica 17 februarie 2019, Partidul Verde are o noua conducere, doamna Adi-Maria Simoiu fiind aleasa presedinte al verzilor romani. Astfel, Partidul Verde este singurul partid politic din Romania care si-a ales o femeie presedinte.

Adi-Maria Simoiu, este lector la Universitatea din Craiova, doctor in chimie, fost inspector, timp de peste 10 ani, la Organizatia Internationala pentru Interzicerea Armelor Chimice, organizatie care a primit premiul Nobel pentru pace in 2015.

Alegandu-si la nivel de conducere o femeie, Partidul Verde dovedeste ca face parte din familia partidelor moderne europene, in care egalitatea de sanse si promovarea femeii pe criterii de competenta este o realitate.

Partidul Verde adreseaza, deci, prin Presedintele sau, chemarea tuturor romancelor, recunoscute pentru potentialul intelectual si creativ, dornice sa se implice in viata comunitatii, sa vina alaturi de noi.

 

Cristian Tetcu, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a fost ales prim-vicepresedinte al Partidului Verde, iar secretarul filialei Bistrita-Nasaud, Stefan Anbrus a fost ales secretar executiv in Biroul Permanent National.

 

Verzii romani demonstreaza astfel ca politica in Romania se poate face si altfel, cu oameni integri, barbati si femei, tineri si varstnici, care se remarca profesional prin forte proprii si care sunt in masura sa imprime o noua viziune politica. In tarile in care sunt la conducere, sau detin pozitii importante, verzii au dovedit ca sustin interesul cetatenilor.

Partidul Verde va face o altfel de politica, marcata de transparenta, participativa, centrata pe interesul cetateanului, cu obiective stabilite pe realitati concrete si cu perspective clare de dezvoltare a Romaniei in toate domeniile. Va fi vocea cetateanului roman la forurile internationale, sprijinind interesul Romaniei.

Partidul Verde din Romania, partener apreciat de familia verzilor europeni, isi doreste sa fie alternativa de care Romania are nevoie, acum.

 

Biroul de presa al Partidului Verde.

0 comentarii3248 vizualizări20 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0