Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
UDMR se autopropune spre dizolvare prin atacul fatis la legile Romaniei!

Avertizez liderii UDMR ca prin deciziile luate in Congres nu slujesc bunastarii comunitatii maghiare din Romania, ci unor interese straine si ca Pro Romania nu accepta un asemenea atac la integritatea si suveranitatea Romaniei. Pro Romania este pentru respectul minoritatilor, dar si UDMR trebuie sa respecte statul in care actioneaza si de la care are numai beneficii.

Prin ultimele decizii adoptate la Cluj Napoca, UDMR incalca in cunostinta de cauza atat de multe prevederi constitutionale si legi incat se scoate pur si simplu in afara cadrului legal din Romania. Daca ducem pana la ultimele consecinte legale actul UDMR de sfidare fatisa a statului roman, aceasta organizatie se autopropune spre dizolvare!

Cel mai grav este ca UDMR, care ar trebui sa lucreze pentru integrare si buna convietuire intre maghiari si romani, face exact contrariul, actionand pentru separatism si izolare, in timp ce sustine, pe de alta parte, in Parlament, toate deciziile catastrofale ale Guvernului PSD ale caror consecinte lovesc in toti cetatenii romani, asadar si in cei de etnie maghiara. Dar, pentru a-si spala rusinea de a sustine un Guvern fatal pentru Romania si pentru toti cetatenii ei si pentru a mai fi votat de maghiarii pe care ii saraceste, UDMR se angajeaza sa edifice pe teritoriul romanesc o enclava etnica.

UDMR a devenit nociva nu doar pentru Romania, ci si pentru comunitatea maghiara pe care vrea sa o izoleze si sa o tina captiva. Intentia UDMR de a construi un stat in stat are menirea de a provoca tensiuni etnice periculoase, iar cine seamana vant culege furtuna!

UDMR sa intre in matca legalitatii si sa respecte Constitutia Romaniei daca vrea sa mai fie o organizatie legala care actioneaza pe teritoriul statului roman. Daca vrea sa arboreze steagul Ungariei, sa adopte imnul tarii vecine si sa se joace de-a inventia unui tinutfictiv pe teritoriul romanesc, atunci UDMR se scoate singura in afara legii.

UDMR a depasit linia rosie a respectului fata de Romania de mult, dar acum a pornit in cavalcada spre prapastie. Pro Romania avertizeaza UDMR sa se opreasca inainte de a se prabusi!


Europarlamentar Laurentiu Rebega

Vicepresedinte Pro Romania

0 comentarii2135 vizualizări27 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0