Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
George Simion, start in campania de strangere de semnaturi pentru europarlamentare.

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion si-a lansat luni campania de strangere de semnaturi necesare inscrierii candidaturii in cursa electorala. Primul punct de colectare a semnaturilor a fost deschis in Piata Unirii din Bucuresti (Bd. Unirii, nr. 14, colt cu BCR). "Un candidat independent are nevoie de 100.000 de semnaturi pentru a se inscrie in alegerile pentru Parlamentul European. Partidele beneficiaza de infrastructura necesara, de resurse materiale, de mass-media, de subventii de la stat.

Eu am o convingere: ca putem avea din nou o Romanie MARE in Europa, atat ca anvergura, cat si ca perspectiva si renume. Politicienii nu isi doresc pe nimeni din afara sistemului in ceea ce considera ca li se cuvine, iar aici ei includ si mandatele de europarlamentar.

Ca independent, am nevoie de sprijinul tuturor celor care cred ca Romania se poate ridica prin unitate, prin valorificarea resursei umane si prin combatarea jafului antinational care are loc de decenii. Am nevoie de cele 100.000 de semnaturi pentru a duce mesajul romanilor in Parlamentul European", a declarat candidatul independent George Simion.

Pentru colectarea semnaturilor vor fi deschise mai multe puncte, in Bucuresti, dupa cum urmeaza:

- din 26 februarie:1. Piata Unirii, Bd.Unirii, pe coltul cu statia 313-312-381/BCR/spre Mitropolie.

2.       Piata Romana, la coloane;

3.       Tineretului, la iesirea de la statia de metrou, vizavi de parc;

4.   Sediul din Calea Vacaresti, nr. 252-254, etaj 5, apartament 01 (contact Madalina Hrituleac - 0757807886, e-mail voluntari@georgesimion.ro);

- din 4 martie:Eroilor, in zona florariilor de pe latura cu Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti;Piata Victoriei, pe traseul pietonal dintre Calea Victoriei si Strada Buzesti;In fata magazinului Cocor;La magazinul Unirea Shopping Center, la 50 de m de H&M, spre Junior/Tribunal.Pe Bd. Unirii, spre Piata Constitutiei, la 50 de m de Ministerul Dezvoltarii Regionale.


De asemenea, pentru strangerea de semnaturi vor fi deschise si centre in tara: la Iasi, Timisoara, Buzau, Arad, Focsani, Vaslui si Braila.

Sub sloganul "ROMANIA MARE IN EUROPA", candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion va aduce in atentia opiniei publice teme de interes national: Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice, sprijinirea romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei si contracararea sistemului mafiot care blocheaza dezvoltarea Romaniei si a Republicii Moldova. 

0 comentarii2590 vizualizări27 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0