Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Ora independentului: Mobilizare generala in Romania, Republica Moldova si diaspora pentru George Simion.

Sustinatorii candidatului independent la alegerile europarlamentare George Simion se vor intalni duminica, la ora 13:00, in localitatile in care se afla, din tara sau de peste hotare.  In cadrul intalnirilor, acestia vor centraliza semnaturile stranse pentru inscrierea candidaturii lui George Simion in cursa electorala din luna mai si vor stabili strategia pentru colectarea altor semnaturi din cele 100.000 necesare.

"Toti cei care ma sustin au convingerea, asemenea mie, ca Unirea face puterea. De aceea, ii indemn pe cei care au colectat semnaturi pentru candidatura mea independenta sa formeze in localitatile lor din Romania, Republica Moldova sau diaspora grupuri de initiativa unite, puternice, care sa ofere un exemplu de mobilizare pentru a face Romania Mare in Europa", a declarat candidatul independent George Simion.

Lista cu persoanele de contact si punctele de intalnire poate fi gasita pe site-ul candidatului George Simion:  https://bit.ly/2tI619R.

Sustinatorii care doresc sa participle la intalnire in localitatea lor pot completa formularul online si vor primi SMS cu locul in care aceasta va avea loc.

Informatii suplimentare pot fi aflate la numarul 0757807886 (Madalina).

Sub sloganul "ROMANIA MARE IN EUROPA", candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion va aduce in atentia opiniei publice teme de interes national: Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice, sprijinirea romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei si contracararea sistemului mafiot din Romania si Republica Moldova vinovat de jaful antinational din ultimele decenii.

0 comentarii2513 vizualizări02 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0