Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 24 Mai 2019 - 6926 vizitatori azi
Mersul cu trenul in Romania este ca si participarea la concursul EXATLON. Ministrul Cuc trebuie sa demisioneze.

Deputatul Ionut Simionca, vicepresedinte PMP, sustine ca "mersul cu trenul in Romania este ca si participarea la concursul EXATLON". "Dupa ce trei trenuri au deraiat intr-o singura saptamana, e clar ca CFR calatori ii supune pe pasageri la probe ce le pun la incercare pregatirea fizica, viteza de reactie si rezistenta psihica", explica  acesta, cu referire la faptul ca trenul regio Sighetu Marmatiei - Bucuresti Nord a sarit de pe sine aseara in localitatea Cosbuc din judetul Bistrita-Nasaud, chiar la trecerea la nivel cu DN 17C, care leaga Maramuresul de Bistrita.

In opinia parlamentarului PMP de Bistrita-Nasaud, "incompetenta actualilor guvernanti in modernizarea si intretinerea infrastructurii CFR pune in pericol viata celor care calatoresc cu trenul". Ionut Simionca arata ca "avem peste 1.000 km restrictionati si sunt puncte unde trenurile trebuie sa incetineasca chiar si pana la 5 km/h ca sa nu deraieze. In plus, 75% din sine, 65% din poduri si 50% din terasamente au durata de viata expirata si au nevoie urgenta de reparatii capitale".

"Guvernul PSD-ALDE a devenit o adevarata amenintare la adresa securitatii fizice a romanilor. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, nu a reusit nici sa il trezeasca, nici sa il demita pe Leon Barbulescu, directorul CFR Calatori, acum o saptamana, cand doua trenuri cu calatori au sarit de pe sine la Arad si Brasov, astfel ca inevitabilul s-a produs: a deraiat inca un tren cu pasageri in Bistrita-Nasaud. Se impune demisia ministrului Cuc, astfel incat sa nu ajungem sa vorbim de pierderi de vieti omenesti in transportul de persoane pe caile ferate din Romania, a concluzionat deputatul Ionut Simionca, vicepresedinte PMP.

 

 

0 comentarii1141 vizualizări09 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0