Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 25 Mai 2020 - 8150 vizitatori azi
PUTEAM DEMULT SA AVEM BARIERA LA VIISOARA, DAR NU V-A INTERESAT ACEST LUCRU !

Viceprimarul municipiului Cristian Nicolae se lauda ca vom avea intr-o luna bariera la trecerea la nivel cu calea ferata din cartierul Viisoara. S-au intamplat prea multe nenorociri de-alungul timpului acolo domnule viceprimar si nu ati luat nicio masura. Colegii mei, consilieri PNL, au propus de la ultimul eveniment tragic petrecut in zona, ca aceea bariera sa fie realizata din bani de la bugetul local, dar dumneavoastra alaturi de primarul orasului si consilierii PSD-ALDE-UDMR v-ati opus vehement de fiecare data gasind tot felul de scuze si motive.

          Chiar considerati ca este o solutie sa puneti politisti locali pentru dirijarea traficului doar cand in zona sunt evenimente? In rest Dumnezeu cu mila? Sau cine are noroc si zile scapa?

          Situatia actuala este mai periculoasa ca cea de dinainte, asa cum a sesizat si un bistritean intr-un filmulet postat pe o retea de socializare. In trecut acolo era crucea Sf.Andrei, care te obliga sa opresti si sa te asiguri, dar acum acest semafor instalat, care nu stie nimeni daca este functional sau nu, creeaza o reala stare de pericol si confuzie in randul soferilor, riscul de accidente nedorite fiind mult mai mare.

 

MIHAI SARMASAN - Consilier Municipal PNL.

0 comentarii1974 vizualizări10 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0