Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 08 Iulie 2020 - 7962 vizitatori azi
Actiunile de ecologizare ale Romaniei ar fi bine sa inceapa de la clasa politica.

Joi, 02 iunie 2011, la sediul Partidului Ecologist Roman din Calea Victoriei 91-93, a avut loc o conferinta de presa, sustinuta de presedintele PER, Danut Pop, care l-a prezentat pe noul presedinte executiv al partidului, domnul Razvan Ioan Paunescu. In discursul sau de inceput, domnul Danut Pop a reiterat faptul ca actiunile de ecologizare ale Romaniei ar fi bine sa inceapa de la clasa politica.

          Dl. Presedinte executiv Razvan Ioan Paunescu a explicat  ziaristilor prezenti la intalnire, motivele pentru care a aderat la miscarea ecologista, precizand ca este  mai putin interesat de politica si ca obiectivul sau principal este crearea unui mediu curat in care sa traiasca populatia Romaniei. "Ideologiile politice clasice care stau la baza partidelor politice de astazi ori si-au indeplinit misiunea - deci nu mai pot sa se dezvolte si sa creasca - ori aceste entitati vor disparea pur si simplu", a afirmat presedintele executiv, mentionand ca se simte onorat sa faca parte din acest partid.

          Razvan Ioan Paunescu a promis interlocutorilor ca, "incepand de azi, miscarea ecologista sustinuta de PER se va amplifica intr-o viteza si cu o vehementa cum nu s-a mai intamplat pana acum".

          In finalul conferintei, a intervenit vicepresedintele Lucian Matei, care dupa ce i-a urat bun-venit domnului Paunescu, a declarat: " PER nu isi doreste sa planteze pomi, ci idei, nu isi doreste sa adune gunoaie, ci sa adune oameni competenti, nu vrea sa traiasca intr-o controversa continua cu Guvernul, caci asta inseamna ca Guvernul si-a adoptat etica ecologica".          

 

                                                Biroul de presa,

0 comentarii2555 vizualizări02 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0