Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 08 Iulie 2020 - 7484 vizitatori azi
Controlul averilor trebuie sa inceapa cu Blejnar si Udrea. Invitatia adresata lui Emil Boc ramane valabila.

PSD saluta decizia luata de guvern de verificare a marilor averi. Este o masura care, aplicata corect, ar duce la mai multa echitate in societate si ar demonstra egalitatea in fata legii.

          Pentru a fi cu adevarat o masura eficienta, acest control ar trebui insa sa inceapa chiar cu averile a doua persoane care, pana acum, au sfidat societatea: este vorba de Sorin Blejnar, seful ANAF, care inca nu a clarificat acel episod legat de casa de 1 milion de euro, precum si de Elena Udrea, care incearca in prezent sa pacaleasca o tara intreaga cu privire la vanzarea catre altcineva a unei datorii de milioane de euro.

          Daca aceste controale vor incepe cu aceste persoane, vom saluta actiunea si o vom sustine.

  Partidul Social Democrat. Biroul de Presa. presa@psd.ro

02 iunie 2011

 

 

Co-presedintele USL, Victor Ponta, a adresat la inceputul saptamanii o invitatie catre presedintele PDL, Emil Boc, pentru a participa la o dezbatere publica, avand drept subiect central politica economica a Romaniei. Aceasta invitatie a fost transmisa in contextul lansarii, de catre USL, a unui program economic, cu solutii pentru cresterea economica, dezvoltarea Romaniei si crearea de noi locuri de munca.

          Pana in prezent, aceasta invitatie a ramas fara raspuns din partea lui Emil Boc. Invitatia formulata de Victor Ponta ramane in vigoare. Ea este adresata primului-ministru si presedintelui partidului care se afla la guvernare si vine din partea presedintelui unui partid de opozitie, si copresedinte al USL - principala forta de opozitie, domnul Ponta fiind desemnat in cadrul USL drept responsabil cu privire la acest subiect.

          Consideram ca aceasta invitatie vine in spiritul asteptarilor societatii romanesti, tocmai intr-un moment in care politica guvernamentala cu privire la iesirea din criza este mai importanta decat oricand. Este necesar ca deciziile guvernamentale referitoare la relansarea economica si la crearea de noi locuri de munca trebuie sa fie rezultatul unei dezbateri publice, pentru a intruni apoi sprijinul majoritatii societatii. Este nevoie de dialog si dezbatere constructiva, axata pe idei si valori, pe solutii concrete, si acesta este spiritul invitatiei transmise de domnul Victor Ponta.

  Partidul Social Democrat

Biroul de Presa

presa@psd.ro

02 iunie 2011

 

0 comentarii1827 vizualizări03 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0