Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 29 Ianuarie 2020 - 15246 vizitatori azi
La datorie, pentru siguranta in trafic.

La data de 25 iulie a.c., in intervalul 18:00-02:00, politistii din Nasaud si cei ai Sectiei 6 Politie Rurala au actionat pentru siguranta traficului rutier, pe raza de competenta a sectiei. Aproape 70 de autovehicule au fost oprite si controlate de politisti, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 26 sanctiuni contraventionale, in valoare de 5095 lei. Tot cu ocazia controalelor, politistii au constatat in flagrant trei infractiuni.

 In jurul orei  20:00, pe un drum comunal din Zagra, a fost depistat in trafic un barbat de 35 de ani, din Suplai, in timp ce conducea un moped fara a avea permis de conducere valabil pentru vreo categorie de vehicule.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca vehiculul figureaza ca fiind  radiat din circulatie din anul 2012. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Cercetarile continua de Sectia 6 Politie Rurala Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul cu numere false, conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

 

        Nu schimbati valuta pe strada! Riscati sa deveniti victima unei inselaciuni!

 La data de 25 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice

au desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul schimbului ilegal de valuta.

 Astfel, in urma controalelor efectuate pe raza municipiului Bistrita, politistii au confiscat suma de 100 euro, obiect al unui schimb ilegal de valuta, constatat in flagrant de catre politistii de la economic si au aplicat o sanctiune contraventionala conform Legii 12/1990.

 

 

0 comentarii1610 vizualizări26 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0