Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 29 Ianuarie 2020 - 16010 vizitatori azi
Demisia ministrului de Interne nu va potoli setea de dreptate a romanilor.

Tot guvernul ar trebui sa demisioneze, in frunte cu Viorica Dancila!  Deputatul PMP de Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca, sustine ca demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, nu va potoli setea de dreptate a romanilor si ca, in contextul tragediei de la Caracal, tot guvernul ar trebui sa demisioneze, in frunte cu Viorica Dancila.

"Demisia Acarului Paun, Nicolae Moga, ministrul cu cel mai scurt mandat din istoria Internelor, nu este deloc suficienta. S-a ajuns aici nu din cauza celor doua zile de mandat a lui Moga pana la consumarea tragediei Alexandrei, ci din cauza a sapte ani, incepand cu 2012, in care PSD a incurajat infractorii, a slabit legislatia, a fragilizat institutiile si a atins apogeul nu numai prin politizarea functiilor de conducere, dar si a celor de executie", a declarat parlamentarul bistritean.

Nici in comunismul din care PSD-istii isi trag seva nu iti era frica sa iesi pe strada sau sa faci naveta, asa cum se intampla astazi, in mandatul de prim-ministru al Vioricai Dancila.

In opinia lui Ionut Simionca, "sacrificii de imagine precum demisia/demiterea lui Nicolae Moga nu vor potoli setea de dreptate a romanilor. E clar ca sistemul este defect si putred cu totul, el trebuie in intregime dat jos, resetat si reconstruit. Or,asta nu poate sa o faca prim-ministrul Dancila, pana mai ieri marioneta lui Liviu Dragnea. Nu are nici competenta, nici forta de a initia acest demers. PSD nu se poate reforma si,implicit, nu putem crede ca ar putea reforma Romania stramba de acum, pe care tot ei au construit-o. In contextul tragediei de la Caracal, tot guvernul ar trebui sa demisioneze, in frunte cu Viorica Dancila!".

Parlamentarul PMP apreciaza ca romanii au nevoie de siguranta si de speranta. "Trebuie sa oferim tarii macar convingerea ca exista oameni competenti si determinati sa repare greselile comise de guvernarile succesive PSD", a concluzionat Simionca.

0 comentarii1666 vizualizări31 iulie 2019




rss 2.0
rss 2.0