Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 08 August 2020 - 19520 vizitatori azi
Radule, nu uita judetul nu-i mosia ta.

In vremuri in care pana si-n ultimul catun romanii au descoperit cum ucide incompetenta si unde ne-a dus ca tara promovarea pe criterii de clan, partid si rubedenii, seful PSD-ului si al Consiliului Judetean BN ne sfideaza pe toti si-si instaleaza fratiorul, ramas fara job de la stat,  director in compania din subordinea directa, Aquabis.

A facut-o pe ascuns cu un asa zis concurs, in care fratele, fost "expert" national in mersul trenurilor, si acolo tot prin grija lui big brother,  a aratat ca e singurul care se pricepe la apa si canal si merita salariul cu multe zerouri. Evident, concurandu-se pe sine insusi, pentru ca nimeni n-a indraznit sa-l concureze pe fratele baronului de BN.

Nu punem la socoteala ca bagandu-i pe gat inca un director firmei care vinde apa si canalizarea, salariul lui se va regasi in facturile oamenilor. Sau ca guvernul tau, PSD vorbeste, acum cand bugetul e gol, de reducerea personalului bugetar si mai ales a sefilor din institutii, dar tu mare baron iti permiti sa tii 5 directori la Aquabis. Astea-s mofturi cand te gandesti ca la anul pe vremea asta s-ar putea sa ramai fara scaunul cel mare si fratele tau o sa-ti reproseze toata viata ca nu l-ai asezat si pe el intr-o alta functie grasa la stat din care sa-si poata plati macar vacantele prin Nepal.

M-am gandit ce anume l-a impins pe Radu Moldovan sa sfideze in felul acesta un judet intreg, de ce sa transmita mesajul asta, ca judetul e acaparat de un clan. Dar raspunsul e simplu: disperarea. Disperarea ca pierde oricum judetul, iar ultimele alegeri au fost ca un glont suierat pe la ureche. Un glont care l-a trezit la realitate: in toamna cu Veorica va fi si mai rau, iar la anul va fi un dezastru.

Asa ca e vreme de capatuiala, daca tot pierd puterea. Acesta e mesajul celui care a ajuns sa creada ca judetul e mosia lui si vrea sa-si faca plinul daca tot va trebui sa fie expropriate.

 

Stelian Dolha - primvicepresedinte PNL BN. 

0 comentarii2289 vizualizări02 august 2019
rss 2.0
rss 2.0