Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Veste buna pentru romanii din strainatate: a aparut partidul diasporei!

La un an de la protestele masive din 10 august 2018 s-a lansat o miscare politica care va reprezenta interesele romanilor din strainatate. Este vorba despre "Romania Mare in Europa", initiativa aparuta dupa campania pentru alegerile europarlamentare a candidatului independent George Simion.
Miscarea isi propune crearea unui mediu propice pentru intoarcerea acasa a celor plecati peste hotare si protejarea drepturilor celor care doresc sa ramana in tarile de resedinta, inclusiv dreptul de la vot, sprijinirea familiei romanesti si a capitalului autohton, precum si realizarea unitatii romanilor de pretutindeni.
"In calitate de candidat independent, am iesit pe locul 4 in preferintele diasporei. Aceasta forta politica pe care o pornim astazi se va manifesta atat in Romania si Republica Moldova, cat si in Spania, Italia, Anglia, si oriunde avem comunitati importante de romani. Trebuie sa luptam pentru identitatea si drepturile noastre ca natiune, indiferent in ce stat traim acum", a declarat George Simion, viitorul presedinte al entitatii politice.
In lunile septembrie si octombrie vor avea loc congrese de constituire a miscarii politice in mai multe state europene. Cei care doresc sa se implice, o pot face inscriindu-se la adresa www.mareineuropa.ro/membri.





0 comentarii2898 vizualizări13 august 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0