Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 29 Ianuarie 2020 - 15054 vizitatori azi
"Adio, dar raman cu tine! In Bistrita-Nasaud, ALDE ramane la guvernare alaturi de PSD".

Parlamentarul bistritean Ionut Simionca a criticat anuntul facut de presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, privind decizia de continuare a colaborarii PSD-ALDE la nivel judetean. "Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisiile ministrilor ALDE din Guvernul Dancila cand am aflat ca, in Bistrita-Nasaud, alianta dintre PSD si ALDE e mai vioaie ca oricand", sustine Simionca.

Deputatul PMP scoate in evidenta diferenta dintre declaratiile liderilor centrali si cei locali ai PSD. "Viorica Dancila se plange, la Bucuresti, ca fostul ei aliat, Calin Popescu Tariceanu, i-a subrezit, prin tradare, fotoliul de prim-ministru. In acelasi timp, la Bistrita, Radu Moldovan ne asigura ca uraste tradarea, dar ii iubeste pe tradatori. El a anuntat ca a discutat cu liderii locali ai ALDE si s-a luat "decizia unanima" de a continua colaborarea. Drept consecinta, niciun membru ALDE nu va fi exclus din structurile administrative judetene", explica parlamentarul PMP.

 "Pana unde poate sa mearga duplicitatea celor de la PSD si ALDE, care au nenorocit in ultimii ani Romania?", intreaba Ionut Simionca.

Declaratiile deputatului PMP vin la o zi dupa ce liderul PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, afirma: "Eu sunt politician la nivel local si mi-e greu sa stiu ce s-a intamplat acolo, ce s-a discutat, de unde si pana unde, dar alianta cu ALDE va continua fara niciun fel de rezerva. Am discutat si cu domnul presedinte Monita (presedintele interimar al ALDE Bistrita-Nasaud, Ioan Monita - n.r.), azi dimineata am avut o discutie si cu domnul vicepresedinte Tintean (vicepresedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Ioan Tintean, fost lider judetean al ALDE - n.r.), la ora 14,00 am avut o discutie cu consilierii judeteni. Deciziile unanime ale noastre sunt sa continuam colaborarea noastra".

0 comentarii1659 vizualizări30 august 2019
rss 2.0
rss 2.0