Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 14 August 2020 - 29724 vizitatori azi
Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman.

Atunci cand europarlamentarul UDMR Sogor Csaba contesta Trianonul si, implicit, granitele Romaniei Mari, aceasta nu mai este o simpla opinie politica, ci o declaratie de intentie despre cum va actiona vizavi de statul roman respectivul europarlamentar trimis de Romania la Bruxelles. Si anume, va actiona impotriva intereselor Romaniei si pentru dezmembrarea teritoriala a acestui stat. Iar Sogor Csaba nu e singurul din UDMR care afiseaza pe fata revendicari maghiare la adresa teritoriului romanesc.

Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman. Inamicii afisati nu ar trebui insa sa fie in Guvernul tarii pe care o ataca si sa-si hraneasca din banii acelui popor ura, marsavia si dorinta de distrugere. Intr-o tara normala, daca UDMR nu se dezicea imediat de reprezentantii sai care au atacat fundamentele statului roman, era aruncat nu numai afara de la guvernare, dar si afara din tara.

UDMR ar trebui sa planga de amintirea Trianonului in Ungaria, pe banii cetatenilor maghiari, daca ei isi permit asa ceva. Romanii nu au de ce sa plateasca bani la bugetul tarii si la bugetul Uniunii Europene pentru a imbuiba politicieni maghiari care sa se ocupe toata ziua cu a latra pe la colturi impotriva acestei tari.

 

05.06.2011

Biroul de presaP.C.

0 comentarii2002 vizualizări05 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0