Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 05 Iulie 2020 - 7868 vizitatori azi
Bogdan Rusu a fost ales secretar executiv in BPN-PDL.

Sambata, 4 iunie 2011 a fost aleasa in cadrul Conventiei Nationale, noua structura de conducere a Organizatiei de Tineret. Alaturi de tineretul democrat-liberal au fost prezenti lideri marcanti ai partidului: Emil Boc, Elena Udrea, Roberta Anastase, Sever Voinescu, Daniel Funeriu … care au transmis un mesaj unitar tinerilor democrat-liberali: " Viitorul sunteti voi".
Noul Birou Permanent National are in componenta sa 1 prim- vicepresedinte, 1 secretar general, 2 secretari generali adjuncti, 11 vicepresedinti si 14 secretari executivi

Razvan Mustea (deputat PDL) un tanar remarcabil si plin de ambitii a fost ales presedintele OT PDL. In urma alegerilor, Bogdan Rusu presedinte al tineretului democrat-liberal din Bistrita-Nasaud are calitatea de secretar executiv in cadrul Biroului Permanent National al OTPDL.
Planurile politice ale tanarului Bogdan Rusu, in urmatoarea perioada, au in vedere promovarea si sedimentarea a unei comunicari politice care sa incurajeze manifestarile tinerilor cu predilectii catre politica si administratie in randurile formatiunii PDL.
Politica de comunicare si actiune pe care marseaza Bogdan Rusu defineste o repozitionare a Organizatiei de Tineret in cadrul PDL.

"Calitatea tinerilor din PDL. Tinerii din organizatia judeteana a PDL Bistrita-Nasaud sunt tineri-exemplu pentru comunitatile din care provin. Sunt oameni cu scolile absolvite, scoli de prestigiu si persoane care se evidentiaza la locul de munca. Sunt tinerii prezentului si a viitorului. Sunt viitorii lideri ai judetului.
Recompensa. Atat din pozitia de presedinte a Organizatiei Judetene de Tineret a PDL BN, cat si din functia de secretar executiv ce o detin la nivel national, pledez si voi sustine, faptul ca tinerii valorosi trebuie incurajati inca de la inceputurile lor in politica, sustinuti de partid, astfel incat , la alegerile din 2012 ce vor urma, sa ocupe locuri eligibile pe listele de consilieri din unitatile administrative de unde provin.
Datoria. Tinerii din PDL au datoria de a-i face pe tinerii din acesta tara sa constientizeze faptul ca viitorul acestei tari este "dreapta". Aceea ca masurile pragmatice si rationale sunt cele care construiesc un viitor solid si nu socialismele ieftine. Datoria de a indrepta atentia tinerilor liberali din aceasta tara spre adevarata dreapta si nu spre o conjunctura paguboasa. Adevaratul "L" isi are locul de drept langa litera "D" si nu langa litera rosie"S".
Concluzia
Esti un tanar valoros cu putere de munca si pofta de afirmare? Locul tau este in familia PDL."
Noua conducere si-a propus sa formeze cat mai multi tineri in perspectiva alegerilor locale si parlamentare din 2012 si sa reprezinte principala platforma de initiere dar si de comunicare ale programelor politice ale PDL. La alegerile de la Conventia Nationala care a avut loc la Bucuresti, a participat o delegatie formata din 12 tineri din partea OTPDL Bistrita-Nasaud si Gabriela Montoiu, consiliera deputatului Ioan Oltean, in calitate de invitat.

Departamentul de imagine si comunicare
PDL Bistrita-Nasaud

0 comentarii1883 vizualizări06 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0