Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 26 Mai 2020 - 3940 vizitatori azi
Comasarea judetelor Mures, Harghita si Covasna va duce la crearea unui Kosovo in Transilvania

Comasarea judetelor Mures, Harghita si Covasna in cadrul unei singure regiuni, asa cum doreste Guvernul PDL, reprezinta implinirea visului UDMR de a-si construi o enclava etnica in inima Transilvaniei. Odata constituita aceasta regiune, extremistii maghiari vor face presiuni sa obtina autonomia ei pe motiv ca populatia maghiara e majoritara. In loc de a sprijini convietuirea etniilor, UDMR si celelalte partide extremiste vor propune modelul secesiunii si al asupririi romanilor, cu sprijinul tacit al Ungariei care sponsorizeaza, mai nou, in mod direct, obtinerea cetateniei acestei tari pentru etnicii maghiari din Transilvania.

Romanii trebuie sa spuna "NU" reimpartirii teritoriale a Romaniei pe criterii etnice. Nu putem asista pasivi la raptul teritorial si la dezmembrarea Romaniei. Fac un apel catre societatea civila, catre mass-media si catre cetatenii Romaniei sa se impotriveasca prin toate mijloacele distrugerii Romaniei.

Guvernul PDL vrea sa reinfiinteze, prin reimpartirea teritoriala a Romaniei, Regiunea Autonoma Mures, de inspiratie stalinista, sau sa ii dea sansa Ungariei sa revendice bucati din teritoriul national al Romaniei, asa cum a facut pe vremea lui Horthy. Orice forma de comasare segregationista in Transilvania va da apa la moara extremistilor maghiari care vor dori imediat o enclava de tip Kosovo. Romanii nu vor tolera distrugerea cu buna stiinta a teritoriului national si vanzarea de tara pe care o face PDL-ul in favoarea UDMR.

 

 Bogdan Diaconu, vicepresedinte PC

07.06.2011

Biroul de presa

 

0 comentarii1869 vizualizări07 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0