Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 05 Iulie 2020 - 11850 vizitatori azi
"Cum i-am cunoscut".

La Bucuresti se lanseaza un volum care ii va pune pe jar pe fosti si actuali lideri politici din Romania. Este vorba despre "Cum i-am cunoscut", cea de-a doua aparitie editoriala a lui George Simion, reprezentant al miscarii politice "Romania Mare in Europa".

Evenimentul va avea loc marti, ora 19:00, la ArtHalle Gallery, str. General Constantin Budisteanu, nr. 10

Lucrarea reprezinta o radiografie a situatiei politice, economice si sociale din Romania ultimilor 30 de ani, prin prisma unor experiente directe si a unor analize riguroase ale autorului. In volum, George Simion dezvaluie si detalii despre interactiunile avute cu fosti si actuali politicieni romani - Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Basescu sau Ion Iliescu.

"Sunt campiile noastre si muntii tot ai nostri", "O republica mica condusa de oameni mici", "Centenarul cu doua taisuri", "Subteranele puterii", "Romanii din exil - o suta de ani de la Unire" sunt cateva dintre temele abordate in lucrarea "Cum i-am cunoscut".

George Simion (n. 1986, Focsani) este istoric, antreprenor, scriitor, fondator si presedinte al Platformei Unioniste Actiunea 2012 (2011-2019), cofondator al Aliantei pentru Centenar (2017) si lider al miscarii politice "Romania Mare in Europa". A candidat independent la alegerile europarlamentare din 26 mai.

 

Va asteptam!

Contact: George Simion/Tel. 0723590742

0 comentarii1883 vizualizări14 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0