Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 04 Iulie 2020 - 11384 vizitatori azi
Avem prima reusita a lui Blocannis si a celor ce au votat motiunea, o criza politica!

Banca Mondiala si Fondul Monetar International tocmai au confirmat parcursul bun al guvernarii PSD, insa motiunea de cenzura pune capat acestei guvernari care a adus prosperitate pentru romani si o dezvoltare solida a economiei.

 Poate ca asta au vrut, sa se ajunga la cel mai grav blocaj institutional din utimii 30 de ani. Oricum, de peste doua luni, Iohannis si cei din jurul lui blocheaza in mod deliberat functionarea Guvernului, cu incalcarea grava a Constitutie.

 Mai mult, in plina campanie electorala, Ministerul Afacerilor Interne care e responsabil cu organizarea alegerilor, nu are ministru, pentru ca Iohannis a incalcat deliberat Constitutia si a refuzat desemnarea unui interimar.

 Din cauza lui Blocannis, poate fi afectat procesul electoral, inclusiv in diaspora, iar cel care va raspunde este Iohannis si partidele care au votat motiunea.

 Doar romanii pot opri aceasta criza prin votul din noiembrie.

E necesar ca la Cotroceni sa ajunga un presedinte responsabil care poate garanta reluarea parcursului bun al economiei romanesti inregistrat in guvernarea PSD.

 

PSD Bistrita-Nasaud


0 comentarii1967 vizualizări17 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0