Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Emil Neia Lacatus a lansat oferta de vara la Partida Romilor BN. (toate partidele sa vina la mine, toate partidele sa vina la mine).

In cadrul unei conferinte de presa liderul judetean al Partidei Romilor Pro Europa filiala BN-Emil Neia Lacatus a declarat ca a reinceput organizarea filialelor locale deoarece la ultima intilnire cu liderii nationali a primit sarcina sa reinscrie in partid sau sa revalideze cel putin 4 mii de membrii din judet. In acest contex Emil Neia Lacatus a precizat ca acest numar de membri este posibil si relativ usor de realizat in conditiile in care sunt deja  reorganizate 30 de filiale locale, in special in comunele cu pondere mare cu rromi, la o populatie de peste 20 de mii de etnici rromii in BN.

In aceste conditii Emil Neia Lacatus a spus ca este deschis la orice colaborare politica sau alianta preelectorala si electorala pentru alegerile locale din 2012, atat cu partidele mari de genul - PNL, PDL sau PSD cat si cu partide mai mici care ar putea aduce foloase si Partidei Romilor. Liderul judetean al Partidei a subliniat ca la actuala capacitate organizatorica, numar de sedii si la numarul de membri avuti se pot obtine si prin forte proprii cel putin 2 consilieri judeteni, 1 sau 2 municipali si 15-20 de consilieri locali comunali.

 Mai mult, Emil Neia Lacatus vrea sa demonstreze unitate si forta Partidei Romilor, in contextul revenirii in aceasta formatiune asimilata politic a unor lideri locali, formatori de opinie, oameni de afaceri si consilieri rromi care au acum mandatul obtinut pe listele unor partide mari, reprezentative la nivel national. 

Ca si o concluzie, Emil Neia Lacatus ne-a spus ca doreste o mai buna reprezentare administrativa a etniei rrome din judetul nostru fapt pentru care este capabil sa faca compromisuri si concesii pentru a forma o alianta avantajoasa si etnicilor rromi.

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2793 vizualizări07 iunie 2011




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0