Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 26 Septembrie 2020 - 19034 vizitatori azi
"La Bistrita, reprezentantii PSD din teritoriu vand gogosi electorale si minciuni".

In declaratia sa politica de marti, deputatul Ionut Simionca, vicepresedinte al PMP, a criticat actiunile electorale ale liderilor PSD din Bistrita-Nasaud, care nu vorbesc despre realizarile din ultimii trei ani de mandat, venind in schimb cu promisiuni pe care nu le pot indeplini pe durata mandatului actual.

"Dupa ce timp de trei ani nu au realizat mai nimic la Bistrita si au tot vandut gogosi electorale si minciuni, conducerea organizatiei judetene a PSD continua seria promisiunilor desarte cu proiectul unei zone de agrement de peste 30.000 de metri patrati ce urmeaza a fi construita in Wonderland, unde mai ingroapa niste milioane in dealul Cocosului", a spus Ionut Simionca in plenul Camerei Deputatilor.

In opinia deputatului PMP din Bistrita-Nasaud, edilii locali nu accepta faptul ca au gresit atunci cand s-au imprumutat milioane de euro pentru constructia unei partii care functioneaza mai putin de doua saptamani pe an si continua sa semneze finantarea din bugetul local a unor proiecte in dealul Cocosului: "Desi nu exista nicio garantie ca vor fi alocate fonduri de la bugetul de stat, presedintele Consiliului judetean, Emil Radu Moldovan, si primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu, au participat la semnarea contractului de proiectare si executie pentru Complexul Sportiv din Wonderland - Unirea, in valoare de 96 milioane lei. Probabil ca la Bistrita pesedistii au mari datorii la firmele de casa si s-au gandit ei cum sa impace si capra si varza, asa ca au semnat un contract pentru care nu exista nicio garantie ca va fi realizat vreodata".

Ionut Simionca a comparat evenimentul semnarii contractului cu cel petrecut pe timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, cand a fost simulata inaugurarea lucrarilor de constructie a unui drum expres si a doua zi au fost retrase toate utilajele: "Au infipt in pamant doua panouri si le-au "inaugurat", exact cum a fost si cu cele doua borduri din primul tronson al drumului expres Craiova-Pitesti, inaugurat cu mare pompa de Liviu Dragnea".

"Pe Moldovan si Cretu ii inteleg ca sunt in stare sa minta cu seninatate si sa promita marea cu sarea, doar-doar ii va mai vota cineva anul viitor, dar nu inteleg cum au reusit sa-l convinga pe Daniel Suciu, viitorul fost vicepremier si fost ministru al dezvoltarii regionale, un bistritean tanar, care ar putea avea un viitor daca nu ar intra in jocul altora", a mai aratat parlamentarul bistritean.

In continuare, Ionut Simionca si-a aratat indoiala privind posibilitatea realizarii in timp scurt a unui asemenea proiect care nu are alocate fonduri din bugetul national: "Cine mai crede ca PSD poate construi o sala polivalenta cu 2.675 de locuri, o pista de atletism, terenuri de handbal, tenis si baschet, dar si sute de locuri de parcare in numai 20 de luni, cu bani inexistenti de la Guvern? Ce au facut pana acum, atatia ani de cand au preluat Primaria Bistrita si Consiliul judetean?"

La finalul declaratiei sale politice, Ionut Simionca a aratat ca: "Toate acestea se petrec in conditiile in care avem deja un stadion in oras, care poate fi modernizat cu mult mai putini bani, si in conditiile in care exista o hotarare mai veche a Consiliului local Bistrita referitoare la amenajarea Padurii Codrisor ca parc. Nu are nici un sens sa ridici o Sala Polivalenta la marginea orasului, unde cetatenii nu mai pot ajunge usor pe jos. Este doar praf in ochii oamenilor si manipulare electorala pentru a masca un proiect dezastruos si inutil - partia de schi. Noroc ca nimeni nu mai crede astfel de minciuni prin care banii bistritenilor sunt ingropati in dealul Cocosului".

 

 Biroul de presa PMP.

 

0 comentarii2114 vizualizări22 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0