Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 1058 vizitatori azi
PSD si-a batut joc de copiii Romaniei !

In Romania, 4204 scoli functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, iar alte 3.896 scoli nu au autorizatie de functionare. Dupa 3 ani de guvernare PSD, in care prefectul judetului, seful inspectoratului scolar judetean si presedintele consiliului judetean, toti aprigi sustinatori ai partidului mult iubit, situatia in Bistrita-Nasaud este de-a dreptul alarmanta. Astfel, la noi in judet, 50 institutii de invatamant nu au autorizatie ISU si alte 87 de cladiri nu detin autorizatie sanitara de functionare.

Este o situatie ingrijoratoare, judetul nostru fiind un judet mic comparativ cu alte judete din tara, iar intr-o tara civilizata acest lucru este de neconceput. Fie ca aceste scoli sunt la oras sau la tara, toti cei care au atributii pentru buna functionare a sistemului de invatamant, ar trebui sa depuna tot efortul pentru a face scoala un loc sigur pentru copii, dar de fiecare data raman "corigenti" la aceste lucruri elementare intr-o tara civilizata.

Asta e realitatea domnilor de la PSD ! Cifrele o dovedesc !

 

MIHAI SARMASAN - Consilier Municipal PNL

0 comentarii1687 vizualizări23 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0