Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 03 Iulie 2020 - 15042 vizitatori azi
Guvernul lui Iohannis readuce austeritatea din guvernarea PDL.

Taieri de salarii. Bifat!  PNL va ajusta salariile bugetarilor la nivelul privatilor. Adica in jos, pentru ca in privat sunt multe contracte la "gri" care coboara media.

Adio cresteri de pensii si salarii. Bifat! 
Programul PNL spune ca PSD a marit exagerat salariul minim. Iar majorarea punctului de pensie la 1.775 de lei s-a evaporat!

Impozitari de pensii. Bifat! 
Chiar daca nu e in Program, premierul desemnat a spus-o direct: "toate veniturile trebuie impozitate!" Deci si pensiile sub 2000 lei!

Inchideri si comasari de spitale. Bifat!
Pentru PNL, spitalul e doar un business, care trebuie sa faca profit. Daca nu, trebuie inchis!

Concluzie: vine austeritatea!
Dar o puteti opri prin vot!


.

 

Partidele de opozitie vor sa construiasca un Turn Babel, din care nimeni nu mai intelege nimic.
Fiecare partid are cerinte ferme respinse categoric de celelalte, iar Sica Mandolina canta pe toate vocile, pentru toate gusturile.

Orban vinde iluzii, spune ceva unora ca apoi sa spuna perfect invers altora, pe acelasi subiect.
?? Dupa 10 zile de la trecerea motiunii de cenzura e un haos total in tabara celor 6 partide care au dat jos guvernul PSD.

Hai, sa va dam cateva exemple de angajamente contradictorii asumate de Orban:
 S-a angajat in fata UDMR ca nu modifica legislatia electorala si nici cea pe justitiei nici prin OUG si nici prin asumarea raspunderii guvernului.
 S-a angajat in fata USR ca va promova alegerea in doua tururi de scrutin a primarilor - asta inseamna modificarea legislatiei electorale - deci PERFECT INVERS decat a promis UDMR.
 N.B. Legislatia electorala nu se poate modifica daca pana la alegeri este mai putin de un an. In acest sens exista atat o recomandare a Comisiei de la Venetia cat si o decizie a Curtii Constitutionale - 51/2012.

 S-a angajat in fata ALDE ca nu modifica legile justitiei si nu desfiinteaza Sectia Speciala nici prin OUG, nici prin asumarea raspunderii.
 Apoi Orban s-a rasucit! A anuntat public ca are in vedere asumarea raspunderii guvernului pe legile justitiei.

 Deci pana acum Orban a reusit performanta sa-si ia cuvantul inapoi si sa demonstreze ca nimic din ce s-a angajat sa faca - chestiuni esentiale asumate in discutii oficiale cu parteneri politici - nu mai e valabil!

 Orban, adica Sica Mandolina, nu se dezminte! Canta pentru toate gusturile dar nu face nimic!

?? Guvernul Orban - daca va apuca sa se constituie si sa fie investit - se anunta o catastrofa pentru tara si pentru romani.

 

PSD BN . 

0 comentarii2065 vizualizări25 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0