Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 26 Mai 2020 - 2630 vizitatori azi
Senatorul Serban Radulescu s-a inscris in PC. Barca domnului Basescu ia apa.

Actualul senator al Partidului Conservator a facut parte din Comisia pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Senatul Romaniei. Parlamentarul a fost ales in Colegiul Uninominal 2 din Circumscriptia electorala numarul 13 Cluj, in 2008.

           "Era firesc sa fac pasul spre un partid de dreapta, dar provocarea nu a fost nici de cum asta. Provocarea este ca am trecut de la putere in opozitie, la un partid in care cred cu toata taria ca are posibilitatea sa-mi sustina proiectele pentru oameni. Astept ca la Partidul Conservator sa gasesc o echipa unita care ma sustina pe plan local pentru ca vreau sa cresc filiala de la Cluj. Sper sa aiba incredere in ideile pe care le am. Vin la Partidul Conservator cu gandul si speranta ca acest partid va creste", a declarat senatorul Serban Radulescu imediat dupa inscrierea in Partidul Conservator.

          Prin venirea parlamentarului Serban Radulescu, Partidul Conservator are in Senatul Romaniei 4 reprezentanti.

          Biroul de presa

 

 

 

Senatorul Dan Voiculescu apreciaza ca inscrierea fostului senator PDL, Serban Radulescu, in Partidul Conservator demonstreaza ca dezintegrarea actualei majoritati parlamentare este un proces in plina desfasurare.

          Dan Voiculescu a declarat: "Barca domnului Basescu ia apa. Gestul senatorului Radulescu nu este nici intamplator, nici singular. In Senat, Puterea a pierdut controlul asupra majoritatii. O dovedesc toate voturile din ultima vreme. Dezintegrarea actualei majoritati parlamentare este un proces in plina desfasurare. Ne asteapta o vara complicata, cu un varf de criza economica si financiara in luna august, cu consecinte inclusiv la nivel parlamentar."

 Biroul de presa PC .

0 comentarii1841 vizualizări08 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0