Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 02 Aprilie 2020 - 15464 vizitatori azi
PSD NU VA PARTICIPA LA VOTUL DE INVESTITURA AL GUVERNULUI ORBAN !

Degeaba incearca Iohannis si Orban sa arunce responsabilitatea crizei politice din Romania pe seama PSD. Singurii responsabili pentru haosul din ultimele luni este in primul rand presedintele tarii K.W.Iohannis, care a refuzat anticonstitutional pana si sa asigure Romaniei ministrii interimari, si apoi ceilalti lideri ai prtidelor care au sustinut motiunea de cenzura.

PSD isi onoreaza statutul de partid responsabil, participa la toate audierile ministrilor din comisiile parlamentare, coopereaza la intocmirea/respectarea calendarului dezbaterilor, insa nu poate participa la votul pentru un guvern care promoveaza masuri de austeritate precum:

• comasarea/inchiderea spitalelor,

• blocarea Start-Up Nation

• taierea programelor ptr fermieri

• eliminarea unor subventii sociale,

• amputarea castigurilor salariale,

• blocarea aplicarii legilor salarizarii si a pensiilor si implicit anularea majorarilor corespunzatoare.

• si multe altele!

Romania nu merita austeritate!!!

-PSD nu lupta impotriva nimanui, ci luptam pentru ca fiecarui roman sa ii fie mai bine aici, in tara lui!

 

.

 

Inca o zi de campanie, inca o zi in care ducem mesajul dnei Viorica Dancila in judetul Bistrita-Nasaud!

"Cred intr-o Romanie care pretuieste, mai presus de orice, grija fata de fiecare roman.

In care lupta de zi cu zi a fiecarei institutii este pentru a rezolva cele mai urgente probleme ale oamenilor, si nu aceea de a iesi din blocajele impuse de politicieni.

Cred in acea tara in care lupta fiecarui om politic de buna-credinta si a fiecarui functionar al statului este pentru aplicarea unei viziuni comune de dezvoltare.

Cred in Romania fara duble standarde fata de diferite categorii sociale, in care taierile de salarii si pensii si concedierile, ca solutie de regandire a bugetul statului, sa nu mai aiba loc niciodata.

Cred in educatie si servicii medicale de top. Cred in ordine si siguranta pentru fiecare roman si cred intr-o societate in care cinismul de a specula dramele oamenilor sa fie taxat fara mila.

Cred ca PSD este singurul partid, astazi, care poate aduce toate aceste lucruri la lumina. Noi nu luptam impotriva nimanui, ci luptam pentru ca fiecarui roman sa ii fie mai bine aici, in tara lui!"- Viorica Dancila

In 10 noiembrie, Bistrita-Nasaud voteaza cu Viorica Dancila!

 

 

.

 

Bravo PNL si altor mari "liberali" bistriteni ce nu isi mai incap in camasa de bucurie ca vor lua guvernarea!

Una dintre primele masuri din programul de guvernare al PNL prevede inchiderea a zeci de spitale, printre care si cel din Beclean, Turda, Gherla, Gura Humorului, etc. dar si a Preventoriului de la Ilisua!

Pentru Iohannis si colegii lui de dreapta asta inseamna "o Romanie normala": inchiderea spitalelor, oprirea programelor de investitii publice si a programelor de finantare destinate tinerilor (Ex. Start-Up Nation)!

Bravo PNL. Daca ajungeti din nou la guvernare o sa aduceti din nou Romania intr-o epoca mai sinistra decat cea a lui Basescu!

 

 

.

 

 

Iohannis refuza dezbaterile pentru ca se teme!

Fuge de explicatii in fata romanilor si dovedeste astfel cat de putin respect si consideratie are pentru ei.

 Dupa un mandat de 5 ani, in care realizarile nu se vad nici cautate cu lupa, Iohannis are o reala dificultate in a-si explica esecul in fata oamenilor care au fost martorii vacantelor sale prelungite.

? Actualul presedinte nu poate vorbi fara sa citeasca de pe hartii sau de pe prompter si in 5 ani de mandat Iohannis nu a participat la nici o dezbatere si la nici o emisiune cu intrebari in direct.

? E normal?!?!

? Inca 5 ani cu Iohannis vor fi tot atatia ani de ura, scandal, incalcari ale Constitutiei, subminarea a democratei...vor fi inca 5 ani rai pentru Romania.

 Opreste-l pe Blocannis, prin votul tau!

 

0 comentarii1904 vizualizări31 octombrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0