Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 16 Iulie 2020 - 19156 vizitatori azi
S.O.S. PADURILE ROMANIEI!

Verzii bistriteni fac apel la constiinta iubitorilor de mediu si ii roaga sa participe la marele miting national pentru salvarea padurilor tarii. Mentionam ca aceasta actiune este organizata de Greenpeace Romania si Agent Green. Numai impreuna, iubitori ai naturii, putem opri hemoragia si jaful furtului de lemn din padurile noastre.

Iata de ce noi gasim si raspunsul asupra altui aspect ingrijorator privind faptul ca ursul carpatin nu isi mai gaseste locul in arealul sau datorita acestui jaf si coboara tot mai des din paduri tocmai pentru a-si cauta hrana pe care nu o mai gaseste din cauza omului.

Va asteptam asadar in numar cat mai mare sa aratam ca ne pasa si sa tragem semnalul de alarma pentru viitorul guvern si sa le cerem responsabilitate totala fata de aceste aspecte. Adunarea va avea loc duminica 3 noiembrie, ora 17:00, in fata Prefecturii.

Balan Marius Horea Bistrita

Presedinte Partidul Verde Bistrita 01.11.2019

0 comentarii2471 vizualizări02 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0