Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 20 Septembrie 2020 - 13116 vizitatori azi
GALA FEMEILE LIBERALE PREMIAZA PERFORMANTA.

Organizatia Femeilor Liberale a facut duminica, la Sibiu, in prezenta Presedintelui Klaus Iohannis, un gest de normalitate fata de implicarea in comunitate si fata de rezultatele unor luptatoare. 

Gala "FEMEILE LIBERALE PREMIAZA PERFORMANTA" este un eveniment national la care peste 400 de femei liberale din toata tara si din filiala PNL Bistrita-Nasaud, au aplaudat meritele deosebite ale unor oameni deosebiti, puternici, performanti si implicati, oameni vizionari si solidari, oameni care pun in fata binele comun si respectul reciproc. Oameni care pretuiesc familia si drepturile individuale, care-si ajuta si ghideaza semenii, care se dedica lucrurilor in care cred si pe care le fac tinzand spre perfectiune. 

Presedintele Klaus Iohannis a transmis felicitari celor 400 de femei liberale pentru implicarea lor in societate alaturi de urmatorul mesaj: "Le felicit pe doamnele premiate in aceasta gala, ele arata excelenta in aceasta tara. Suntem in razboi politic si dorim romanilor o tara normala si pentru acest lucru este absoluta nevoie de voi, de doamnele noastre."

 

Felicitari OFL Romania, 

Felicitari PNL,

Felicitari OFL Bistrita-Nasaud !

 

 

Av. Diana MORAR -  Presedinte OFL Bistrita-Nasaud,

                                      Consilier Municipal PNL Bistrita

 

0 comentarii2737 vizualizări04 noiembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0