Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 4600 vizitatori azi
De ce nu este interesant cu cine voteaza Cretu?

Motivatia publica a primarului Cretu referitoare la intentia lui de voteste in primul rand unapenibila, subversiva si ipocrita. In al doilea rand, democratia romaneasca, schilodita de PSD si aparata de romani impreuna cu presedintele IOHANNIS, ne permite sa ne exprimam in mod liber votul.  In al treilea rand, "uite cine cu cine vorbeste" despre mandate discutabile, comportamente lamentabile si campanii deplorabile!

Unul care timp de trei mandate de primar nu a avut alt scop decat ingroparea banilor bistritenilor in dealul Cocos. Unul care a condus orasul ca pe propria lui mosie. Unul pentru care orice dezbatere pe problemele orasului este un simulacru ieftin pentru simplul fapt ca vointa lui e lege. Unul care si-a majorat singur salariul la maximul prevazut de lege. Unul pentru care managementul inseamna intimidare. Unul care te minte in fata fara sa clipeasca. Unul care a tinut Bistrita in evul mediu. Enumeratia ar putea continua, dar am scris deja atata despre acest personaj demagog incat mi se face sila sa mai continui.

Iata ce spunea marele guru in comportamente, in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012: "O dezbatere televizata nu cred ca este cea care rezolva aceasta problema. Ma intereseaza o dezbatere in fata sindicatelor Cartel Alfa, BNS, sau a altor cetateni, care sa poata sa aprecieze in mod direct. Nu ma voi duce (la televiziunile locale n.r.) sa le fac notorietate celorlalti candidati, ii las sa si-o faca singuri".

Nici nu ma astept ca si Cretu sa-l voteze pe Klaus Iohannis si nici nu e nevoie. Cretu este un comunist convins si mai mult, un inginer de nivelul Vioricai Dancila. Daca Dancila prin ingineriile ei a reusit sa reduca aria cercului la o linie (la patrat totusi), Cretu a facut din Bistrita un "Mare targ" de vara!

Deci, tovarase Cretu, votati linistit cu Dancila. Poate impreuna veti reusi sa calculati corect aria cercului in care o sa va invartiti.


Ioan Peteleu. 

0 comentarii1631 vizualizări21 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0