Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
AUR - pe listele de vot la alegerile locale si parlamentare.

O noua entitate juridica va aparea pe buletinele de vot din 2020. Ca rezultat al coagularii fortelor patriotice, pe 1 Decembrie, la Alba Iulia are loc primul congres al Aliantei pentru Unirea Romanilor (prescurtat AUR). Miscarea politica va avea liste complete pentru consiliile judetene, pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei, si isi anunta deja primii candidati la alegerile de la anul.

"Inainte de toate, vorbimdespreresurse! Daca toate tarile au in Romania formatiuni politice care le apara interesele, consideram ca fiind normal ca si romanii trebuie sa aiba una. Eu am candidat la alegerile europarlamentare ca independent si am obtinut, teoretic, 120 000 de voturi. Legal, nu am avut voie sa am reprezentanti in sectiile de votare si nu mi s-a dat nici macar dreptul sa vad voturile.  Oferim aceasta platforma tuturor romanilor din afara sistemului partidelor actuale, sa poata reprezenta o alternativa reala", a declarat George Simion, unuldintrelideriientitatii.

Protejarea familiei, reducerea taxelor, unirea romanilor din Diaspora si din Tara, infrastructura, respectarea libertatii si a credintei se numara printre prioritatile noii formatiuni. Programul politic este unul de sorginte conservatoare, care se revendica de la idealurile Unirii din 1918.

Alianta pentru Unirea Romanilor este initiata de miscarea politica Romania Mare in Europa, constituita in urma campaniei de la alegerile europarlamentare a liderului unionist George Simion. Platforma se lanseaza public pe 1 Decembrie, ora 11:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia.

 

        29 noiembrie 2019

 

0 comentarii2891 vizualizări29 noiembrie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0