Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
A.U.R. la Ramnicu Valcea pentru a repara jignirea adusa veteranilor de razboi de catre politicienii locali.

Membri si simpatizanti ai Aliantei pentru Unirea Romanilor au fost la Ramnicu Valcea pentru a repara jignirea adusa veteranilor de razboi de catre politicienii locali.

Cu fulare tricolore si cadouri de Craciun, cu cantece patriotice, tineri din toata tara l-au felicitat pe Emil Veteleanu, veteranul de razboi de 101 ani, unul dintre putinii supravietuitori ai bataliei de la Cotu Donului.

"Am venit la Ramnicu Valcea ca gest de reparatie pentru umilinta la care a fost supus Emil Veteleanu pe 1 decembrie, la parada dedicata celor 101 ani de la Marea Unire, cand a fost ignorat total de autoritati. Domnul Veteleanu este un erou care a luptat ca noi sa mai existam astazi, ca tara noastra sa fie unita, intreaga. Dumnealui si toti veteranii sunt adevaratele modele de urmat de catre generatiile tinere si nu numai! Cinste lor!", a declarat George Simion, lider al Aliantei pentru Unirea Romanilor.

Intentia Aliantei pentru Unirea Romanilor este de a ajunge, in perioada sarbatorilor nationale, la cat mai multi dintre luptatorii de pe frontul din cel de Al Doilea Razboi Mondial. In acest sens, un alt veteran din judetul Valcea a fost vizitat acasa: Dinu Hertoiu, de 105 ani.


Clip video Facebook: https://www.facebook.com/george.simion.unire/posts/2571965873024567

Clip video la  calitate originala: https://mab.to/VVD5sMCdd


Persoana de contact: George Simion/Tel. 0723590742

0 comentarii3213 vizualizări08 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0