Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 20 Septembrie 2020 - 25816 vizitatori azi
AUR la Alba: Prima filiala lansata si primii candidati anuntati pentru alegerile din 2020.

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) si-a lansat prima filiala la Alba Iulia si si-a desemnat primii candidati pentru alegerile locale din 2020. Este vorba despre Marius Hategan, care intra in cursa pentru mandatul de primar al Capitalei Marii Uniri, si de Cristian Crisan, care va candida pentru sefia Primariei Teius.

"Pe 1 Decembrie am lansat aici la Alba Iulia, primul partid al romanilor. In tara noastra mica de azi, toate tarile au partidele lor. Unii tin cu nemtii, altii cu francezii, multi cu rusii sau cu americanii. Nimeni nu tine cu romanii. Din acest motiv am pornit aceasta miscare. La 14 zile dupa, astazi, aici, prima filiala pe care o lansam impreuna, alfabetic si ca importanta, este filiala din Alba. La Alba am gasit barbati adevarati, alaturi de care pot porni oricand la lupta! Pana acum nu au avut un partid care sa ii reprezinte, care sa ne reprezinte. Aici, ca in toate judetele Patriei, cand s-a gasit vreun lider mai destoinic, partidele vechi i-au pus mana la gura, l-a folosit, apoi l-au dat afara! Este si cazul Ciugudului, unde Gheorghe Damian a reusit sa formeze un model de sat prin accesarea de fonduri europene. Sunt bucuros sa anunt astazi candidatura lui Marius Hategan la Primaria Alba Iulia, oras care trebuie sa devina o capitala adevarata a romanilor, nu doar pe 1 Decembrie. Imperativul sub care acest oras-muzeu trebuie sa atraga turisti pe tot parcursul anului este renuntarea la uniformele de clovn pe care vor unii sa le purtam si revenirea la romanism", a declarat George Simion, lider al Aliantei pentru Unirea Romanilor.

In marja lansarii a fost anuntat si presedintele filialei judetene Alba, Daniel-Gheorghe Rusu. De asemenea, au fost prezentate prioritatile si principiile noii formatiuni politice.

"Aurul Romaniei, padurile Romaniei, gazele Romaniei trebuie sa serveasca romanilor, nu altora. Asta inseamna suveranitate, iar noi suntem un partid patriotic care lupta pentru suveranitate nationala, morala crestina, familie si libertate. Nu veti auzi pe nimeni altcineva ca are macar curajul sa puna in discutie aceste probleme. Ciclic, trebuie sa avem barbati adevarati, care au curajul sa se bata pentru romani, de la Mihai al nostru cel Viteaz, pana la Iancu si Horea, Closca si Crisan", a punctat George Simion.       

 

 

.

 

Romanii din strainatate vor avea propria voce: A fost lansat partidul diasporei!

 In Marea Britanie a fost lansat partidul diasporei. Este vorba despre Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), care si-a constituit prima filiala din strainatate in Anglia, la Wolverhampton.

"Aurul Romaniei sunt oamenii: cei dintre granitele ei si cei plecati in exil economic. A venit vremea ca acest AUR sa iasa singur la suprafata, daca partidele perindate la putere nu vor sa il scoata. Veniti acasa, pentru a ne lua tara inapoi! Veniti si luati fraiele in mainile voastre. Avem nevoie de voi, cei care ati acumulat deja o experienta in Occident. Veniti si candidati la functiile publice!", a indemnat duminica George Simion, lider al Aliantei pentru Unirea Romanilor.

Filiala AUR din Marea Britanie are 20 de reprezentante locale, iar presedinte interimar al filialei a fost desemnat Adrian Popa, originar din Suceava.

"Am 20 de ani de cand sunt in Marea Britanie, din 21 mai 1999. Cati dintre voi vreti sa va intoarceti acasa? Toti, nu? Conducatorii, hotii astia, au sapat o prapastie intre noi, diaspora, si cei din tara. E ca la un meci de fotbal: cei din tara sunt pe teren, vad numai o parte a jocului. Noi, cei din diaspora, suntem in tribuna, vedem jocul per ansamblu. Putem sa ne aducem contributia fiecare si sa venim cu ce am invatat din democratiile in care traim. AUR este liantul dintre cei din tara si cei din diaspora. Sa iesim in fata si sa candidam cat mai multi!", a indemnat Adrian Popa.

Candidaturile romanilor din diaspora la alegerile locale din 2020 pentru primarii, consilii locale, judetene sau in Parlament reprezinta un obiectiv al Aliantei pentru Unirea Romanilor.

In marja lansarii au fost anuntate candidaturi la primarii sau consilii judetene din judetele Alba, Hunedoara, Gorj, Iasi, Suceava, Galati, Satu Mare, Teleorman, dar si Bucuresti.

 

 

                                                                                                                          15 decembrie 2019

                                                 

 

0 comentarii3059 vizualizări16 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0